Ünlü sunucu Sinem Yıldız annesi mutlu olsun diye koca aradı

Bir evlendirme programında adını duyuran sunucu Sinem Yıldız, annesi mutlu olsun diye koca aradığını ve kameran arkadaşıyla evlendiğini söyledi.

Bir evlendirme programında adını duyuran sunucu Sinem Yıldız Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Flash Tv'de evlendirme programı yaptığı sıralarda izdivaçların hepsinin gerçek olduğunu ve birçok kişiyi evlendirdiğini söyledi. Daha sonra çeşitli programlarda da yer alan sunucu şu sıralar kendisine dizi teklifleri geldiğini belirtti.

Annesinin rahatsızlığı sebebiyle psikolojisi bozulan Sinem Yıldız doktor tavsiyesi üzerine evlenme kararı aldı. O günlerde Nişantaşı'na çıkarak sağıma soluma ben bununla evlenebilir miyim acaba diye bakındım. Annem beni gelinlikle görsün diye bizim programın kameramanıyla 15 gün içinde evlendim, sonra da boşandım diyerek herkesi şoke etti.

Esra Erol'un ardından 19 sunucu değişti


Sinem Yıldız, konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında ilginç bir açıklama daha yaptı. Yıllar önce Flash Tv'de yayınlanan bir izdivaç programının sunucusu olan Esra Erol'un kanaldan ayrıldıktan sonra 19 tane sunucu değiştiğini yerine kendisinin geldiğini ve dört buçuk yıl orada kaldığını söyledi.

SİNEM YILDIZ PERİHAN'LA SAVAŞ'TI

Oya Aydoğan; Söylemezsem Olmaz stüdyosuna konuk olan ve Star Tv'de yayınlanan Hayat Sevince Güzel isimli programın sunucusu Sinem Yıldız'a bir soru yöneltti. “Programı Perihan Savaş'la birlikte sunuyordunuz ancak Perihan Savaş arka planda kaldı. Aranızda bir sorun teşkil etti mi? Mesela ben olsam sorun ederdim. Sorusu üzerine Sinem Yıldız da “Beyaz tahtaya yapılacaklar listesi yazılıyordu, bende onu yapıyordum. Hiçbir şey göründüğü gibi gitmiyor çok sıkıntılar vardı. O programın bitmesi benim için çok hayırlı oldu.” Perihan Savaş'la kavgalı ayrıldınız mı? sorusuna “Ben Perihan Savaş'la kavgalı ayrılmadım. İlk tanıştığımızda çok samimi olacağız sanmıştım ama hiç öyle olmadı. Programdan ayrılınca Perihan Hanımı sosyal medyadaki takipçi listemden çıkardım.” dedi.