Murat Boz'un aklı Eliz'de kaldı

Oya Aydoğan, 8 yıl aşk yaşadıktan sonra şok bir kararla yollarını ayıran Murat Boz ile Eliz Sakuçoğlu için, "Çok uzun süre aşk yaşadıkları için bence ikisinin de aklı birbirinde kaldı" dedi.

Murat Boz'la 8 yıl aşk yaşadıktan sonra şok bir kararla yollarını ayıran Eliz Sakuçoğlu dün takipçileriyle ilginç bir mesaj paylaştı. "1 saniyede tüm gerçeklerinizi yerle bir ediyor ve tüm hayatınızı değiştiriyor. Aranızdaki o güçlü çekime ne siz ne de başkaları engel olamıyor, o bağ bir kez kuruldu mu siz isteseniz de istemeseniz de yerine başka bir şey koyamıyorsunuz. O kişiyi bulduğunuzda ne pahasına olursa olsun onun için savaşın ve hayatı onunla akışına bırakın zaman belirlesin kaderinizi." şeklinde yaptığı paylaşım çok konuşuldu.

Söylemezsem Olmaz stüdyosunda bulunan Oya Aydoğan da "Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu ilk ayrıldıklarında Eliz umursamıyordu, Murat üzülüyordu. Şimdi tam tersi bir durum söz konusu. Eliz üzüntüsünü belli etmeye başladı. Çok uzun süre aşk yaşadıkları için bence ikisinin de aklı birbirinde kaldı. Ancak bu saatten sonrası çok zor" yorumunda bulundu.