''Evlilik starlığımı bitirdi''

Çağla Şikel ile sürpriz bir şekilde ayrılan Emre Altuğ, Esin Övet'e çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ten Esin Övet'e dikkat çekici açıklamalar yapan Emre Altuğ, evli olması nedeniyle sahnelerden uzak kaldığını söyledi.

EVLİLİK ADAMI DEĞİLİM

Habertürk'ten Esin Övet'e dikkat çekici açıklamalar yapan Emre Altuğ, "Baba olmanın, evlenmenin popstarlık kariyerini bitirdi mi?" sorusuna "Bitirdi, bitirdi beni, bitirdi" yanıtını verdi. Altuğ, evlilik adamı olmadığını da belirtti.

ÇOK EVCİMEN HALE GELDİM

Evlendikten sonra sahnelerden kendini çok uzaklaştırdığını, çok fazla 'domestik' hale geldiğini anlatan Altuğ, şu açıklamaları yaptı;

"Çok evcimen hale geldim. Ben çocuklarımın üstünde yaşayan bir insan haline geldim. Bu her insan için geçerli değil. Ben üretmemeyi seçmişim. İçindeyken bu kadar fark etmemişim.''

TARKAN ÇOCUK YAPMADI HALA STAR

Tarkan çocuk dünyaya getirmedi, hala star olarak anılıyor. Ajda Pekkan "Süperstar olmak için aileden vazgeçtim" dedi. Bu bir seçimdir, saygı duymak gerek.

BEN BUNU SEÇMİŞİM HİÇ BİLİNÇLİ SEÇMEDİM

''Bu hayat bizim hayatımız. Ben bunu seçmişim, hiç bilinçli seçmedim. Ama çocuklarım olduktan sonra o kadar o havaya girmişim ki biraz kendimi geri çekmişim. Kolay yapabileceğim şeyleri seçmişim. Üretime dayalı değil de, daha çok icraya dayalı şeyleri seçmişim. Ben eskisi kadar beste yapmadım, eskisi kadar kendimi öne atmadım."

"YENİDEN EVLENMEM"

Altuğ, "Yeniden evlenir misin?" sorusuna ise şu yanıtı verdi;

"Bilmiyorum, nereden bileyim? Ama evlenmem gibi geliyor. İhtiyacım da yok şu anda. Evlilik bence en temel anlamda çocuk sahibi olmak için geçerli. Bence tamam, biz o defteri kapattık. Bir daha evlenmeye gerek yok. Ama hayat ne getirir bilinmez. En saçma şey büyük büyük laflar etmek bu anlamda. Duygu insanıyım. Ama evlilik adamı değilim. Evlenme teklif ederken ben de şaşırmıştım"