Söylemezsem Olmaz - Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal aşkı nasıl başladı?

Türkiye’nin konuştuğu Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu aşkının nasıl başladığı Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ortaya çıktı.

Söylemezsem Olmaz - Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal aşkı nasıl başladı?
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun yaklaşık 1,5 aydır aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Türkiye'nin konuştuğu aşkın nasıl başladığı Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ortaya çıktı. Söylemezsem Olmaz programının iddiasına göre; Kenan İmirzalıoğluSinem Kobal birlikteliği Bergüzar Korel'in yılbaşı partisinde başladı. Sinem Kobal partiye Kenan İmirzalıoğlu'nun davetlisi olarak katıldı ve Sinem Kobal'ın ayrıldığı sevgilisi İbrahim Çelikkol'un da bu ilişkiden haberi vardı. Bu gelişmeler üzerine bir defilede karşılaşan Kenan İmirzalıoğlu-İbrahim Çelikkol ikilisi yan yana gelmekten kaçındı.

ARDA TURAN KENAN İMİRZALIOĞLU'NA 'ABİ' DEMİŞTİ

Türkiye Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal aşkını konuşurken, herkes Kobal'ın eski sevgilisi Arda Turan'ın konu hakkında yapacağı yorumu bekliyor. Kenan İmirzalıoğlu ile yakın dost olduğu bilinen Arda Turan, yıllar önce katıldığı bir televizyon programında İmirzalıoğlu'ndan övgü dolu sözlerle bahsetmiş ve ünlü oyuncuya 'Abi' diye seslenmişti.