Sosyete bu skandalla çalkalanıyor

Sosyetik dostlar Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı'nın neden küstüğüyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Gönlüm, Milli basketbolcu eşi Kerem Gönlüm'e 'özel mesajlar' yollayan Saygı ile arkadaşlığını bitirdi

Sosyete bu skandalla çalkalanıyor
Dün magazin gündemine Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı hakkında ortaya atılan şok bir iddia damga vurdu. 'sacitaslan.com' sitesinde 'MagaGenius' rumuzuyla yazılar yazan gizemli kişinin iddiası ortalığı karıştırırken sosyetiklerin gündemine de bu skandal yerleşti. Buna göre; yıllardır yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen hatta birbirleriyle arkadaştan öte iki kardeş gibi olan Gönlüm ile Saygı'nın arası geçtiğimiz aylarda bozuldu.

KISKANÇLIK KRİZİ
Birbirleriyle şimdilerde kanlı bıçaklı olan Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı'nın arası ise internet sitesinde yer alan iddiaya göre Milli basketbolcu Kerem Gönlüm yüzünden açıldı. En yakın dostu Saygı'nın yaklaşık 10 yıllık eşine 'özel mesajlar' yolladığını gören Elif Gönlüm, kıskançlık krizine girdi. İddiaya göre Kerem Gönlüm'ün telefonunda Gül Gölge Saygı'dan gelen özel mesajları gören Elif Gönlüm, eşini aşırı kıskanıp Saygı'yla olan dostluğunu bitirmiş.

KUTUPLAŞMA OLDU

Bununla da yetinmeyen Gönlüm, arkadaşlarına olan biteni anlatarak onları uyarmış. Bir daha Gül Gölge'nin katılacağı hiçbir davete gitmeyeceğini söyleyen Elif Gönlüm, bazı arkadaşlarından da taraf olmalarını rica etmiş. Cemiyet hayatında kutuplaşma yaratan bu küslük üzerine bazı sosyetikler Gönlüm'ün, bazıları ise Saygı'nın yanında yer almış. Yine dedikodulara göre; Elif Gönlüm'ün kendisi için söylediklerini duyan ve Murat Saygı ile evli olan Gül Gölge de çevresine "Bu iş uzarsa kendisiyle mahkemede hesaplaşacağım" diyerek kızgınlığını dile getiriyor.

KANKALAR ARTIK İKİ DÜŞMAN

ESKİDEN her davete birlikte giden, sık sık tatillere çıkan Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı, artık iki düşman. Yüz yüze gelmek istemeyen ikili, bir davete gidecekleri zaman yetkililere birbirlerinin orada olup olmayacağını soruyor.

AYLARDIR hiçbir şekilde aynı ortamda bulunmayan Elif Gönlüm ile Gül Gölge Dürüst, önceki haftalarda bir sergide karşı karşıya geldi. Gönlüm ile Saygı, ortak dostlarının ısrarına rağmen kesinlikle göz göze dahi gelmedi.