Söylemezsem Olmaz - Deniz Seki'nin en yakınındaki isim konuştu

Ünlü şarkıcının menajeri Özgür Aras, Deniz Seki hakkında merak edilen soruları canlı yayında yanıtladı…

Kist ameliyatı olan Deniz Seki'nin kansere yakalandığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcının menajeri Özgür Aras Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve Deniz Seki hakkında merak edilen soruları canlı yayında yanıtladı…

Özgür Aras'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

“YUMURTALIKLARINDAKİ KİST ALINDI”

Sonuçların iyi gelmesi için dua ediyoruz. On – On beş gün içinde sonuçlar gelecek.Sonuçlar gelene kadar hiçbir şey söylemek mümkün değil. Ameliyattan bir gün sonra; ben ve Demet Akalın Deniz'i ziyaret ettik. Ameliyatı üç saate yakın sürmüş; dört miyom ve yumurtalıklarındaki kist alınmış. Deniz'in kanser riskinden dolayı en başından beri ameliyat olması gerektiğini talep etmiştik. Çok ağrısı ve sancısı vardı.Dün de aynı şekilde; sancısı ve ağrılarının çok olduğunu duydum. Kendisi de üzgün ve iyi bir sonuç gelmesi için hep beraber dua ediyoruz.

“ALLAH KANSERDEN KORUSUN”

Gazetelerde kanser yazdılar; Allah korusun. Bu laftan hiç hoşlanmıyorum. Patoloji sonuçları gelmeden böyle konuşmamak lazım.Annesi var, sevenleri var, akrabaları var; çok hassas bir konu. Böyle bir şeyi benim söylemem mümkün değil.

“DEMİR PARMAKLIK İDDİALARI DOĞRU”

Deniz Seki'nin hastane odasına demir parmaklık takıldı gibi iddialar ortaya atıldı; kimseye ayrıcalık yapılmadığı ve Deniz hanımın mahkumiyeti devam ettiği için; prosedürün gerekliliklerini uyguladılar ve demir parmaklık taktılar.

“GELMEM DİYEN KİMSE OLMADI”


Deniz Seki'nin kendisi için çekilen klibi izlemesi mümkün değil. Çekimlere Ayşe Arman da gelmek istedi ama iki tane röportajı vardı; “Beş dakikalığına uğrayayım mı?” diye sorunca “Kendinizi yormayın” dedik. Tamer Karadağlı da babası rahatsızlık geçirdiği için gelemedi. Büşra Pekin bir reklam çekiminde olduğu için gelemedi. Gelemeyen herkes mazeretini bildirerek gelmedi. “Gelmem” diyen de kimse olmadı.