Demet Akalın, Deniz Seki'yi ziyaret için savcılıktan izin aldı

Demet Akalın, Deniz Seki’yi ziyaret etmek için Bakırköy Adalet Sarayı’na gelerek savcılıktan izin aldı.

POP müziği sanatçısı Demet Akalın, uyuşturucu madde bulundurma ve temin etme suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden sağlık sorunları nedeniyle sevk edildiği Cerahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Deniz Seki'yi ziyaret etmek için Bakırköy Adalet Sarayı'na gelerek savcılıktan izin aldı.

Demet Akalın, bu sabah saatlerinde Bakırköy Adalet Sarayı'na gelerek, hastanede tedavi gören Deniz Seki'yi ziyaret edebilmek için cezaevlerinden sorumlu savcı Fuat Arı'nın odasına çıkı. Yaklaşık yarım saat adliyede kalan sanatçı Akalın çıkışta, Deniz Seki'yi hastanede ziyaret edebilmek için izin aldığını belirterek, “Arkadaşımı hastanede ziyarete gidiyorum” dedi.

Akalın, bir gazetecinin, Deniz Seki'nin sağlık durumu ile ilgili bilgi alıp almadığını sorması üzerine, “Hiç bilgi alamadım, gidince öğreneceğim” dedi.

PATOLOJİ SONUÇLARI MART AYINDA ÇIKACAK


Alınan bilgiye göre Seki'nin sağlık durumunun iyi olduğu, yumurtalığında bulunan kistin dün sabah saatlerinde yapılan ameliyatla alınarak patoloji servisine gönderildiği ve sonuçların da mart ayında öğrenileceği belirtildi.

PAZARTESİ GÜNÜ HASTANEYE KALDIRILMIŞTI


Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası kesinleşen Deniz Seki, 15 Kasım 2014 tarihinde tutuklanarak Bakırköy Kapalı Cezaevi'ne konulmuş, yumurtalıklarında bulunan kist nedeni ile tedavi edilmek üzere geçtiğimiz pazartesi günü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne kaldırılmıştı.

Demet Akalın, Deniz Seki'yi ziyaret için savcılıktan izin aldı

DHA