Söylemezsem Olmaz - Seda Üren: 8 aylık hamileyken laf attılar

Hamilelik dönemde canını çok sıkan bir olay olduğunu ifade eden ünlü şarkıcı Seda Üren, "8 aylık hamileyken, karnım burnumdayken, Nişantaşı’nda, bana laf atıldı ve çok utandım" dedi.

Söylemezsem Olmaz - Seda Üren: 8 aylık hamileyken laf attılar
Ünlü şarkıcı Seda Üren konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında dikkat çekici açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz aylarda anne olan ünlü şarkıcı, ikinci kez anne olmayı düşündüğünü açıkladı. Seda Üren, Hülya Avşar hakkında yaptığı yorumlarla da şaşırttı…

Ünlü şarkıcının açıklamaları şöyle;

“İKİNCİ ÇOCUĞU YAPMAK GEREKİR”

Anneliği çok sevdim.Evlat sevgisi insanı çok değiştiren bir şeymiş. İkinci çocuk için “Bakalım” diyoruz. Nefes Kaan'ı aile olmak için yaptık. Şimdi de Nefes Kaan yalnız kalmasın diye ikinci çocuğu yapmak gerekir diye düşünüyoruz.

“HAMİLELİKTEN SONRA 11 KİLO VERDİM”

Hamilelik dönemimde 14 kilo almıştım; hamilelikten sonra ise 11 kilo verdim.
Çocuğumu kendi sütümle beslediğim için zayıflamak adına özel bir şey yapmıyorum.Açıkçası takmıyorum da.

“8 AYLIK HAMİLEYKEN LAF ATTILAR”


Hamilelik dönemde çok canımı sıkan bir olay oldu. 8 aylık hamileyken, karnım burnumdayken, Nişantaşı'nda, bana laf atıldı ve çok utandım. Bir tacize, bir şiddete gerek yok! Ben ki deli doluyum; alırım adamı indiririm aşağı, o kadar şok oldum ki kalakaldım.
Geldiğimiz durum, medeniyetsizlik; o olay çok gücüme gitti.

“HÜLYA AVŞAR GÜZEL BİR KADIN AMA”


Hülya Avşar güzel bir kadın ama, Türk halkı için en güzel kadın olabileceğini sanmıyorum. Kendi şımarıklığıyla, kendi söyleye söyleye böyle kabul edildi.