Söylemezsem Olmaz - Pakize Suda canlı yayında çıldırdı

Yayından kaldırılan Benzemez Kimse Sana programı hakkında konuşan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Pakize Suda, Huysuz Virjin'i işaret ederek, "Hayatta kimsenin ekmeğiyle oynamayacaksın" dedi.

Söylemezsem Olmaz - Pakize Suda canlı yayında çıldırdı
Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim'in jüri üyeliğini yaptığı, Murat Başoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği 'Benzemez Kimse Sana' programının yapımcıları, telif haklarının maliyeti nedeniyle programı bitirme kararı aldı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Pakize Suda, Benzemez Kimse Sana ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu. Suda, jürilik için kendisine teklif geldiğini ancak Seyfi Dursunoğlu'nun engel olduğunu söyledi.

Program hakkında, 'Küfürler bipleniyor, gece çok geç saate aldılar, tutmadı. tutacak bir şey yoktu çünkü jüride hiç bir şey yok' yorumunda bulunan Suda, 'Ümit Erdim'in hiç sesini duymadım. Nükhet Duru arada sırada espri yapıyordu. Huysuz için ise; çok üzgünüm bir daha ekranlarda göremeyeceğiz galiba. Yalnız bir şey söyleyeceğim, benim ağrıma gittiği için söyleyeceğim; hayatta kimsenin ekmeğiyle oynamayacaksın' şeklinde konuştu.

Pakize Suda şunları söyledi:

Ben tutmayacak dedim. Çünkü Allah var yukarıda, ben Allah'a havale ettim. 'Bana sormadan kimse bir şey yapamaz' demeyeceksin. Adamı bu hale getirirler, işte böyle olursun.'

Suda'nın bu açıklamaları üzerine Oya Aydoğan, 'Kim o kişi Huysuz mu?' diye sordu.

Suda da, 'Benzemez Kimse Sana programında jüri üyeliği için görüşmeye gittim. “Biz sizi arayacağız” dediler.Aramadılar. Huysuz'a gittim; Huysuz “Bana sormadan nasıl böyle bir şey yaparlar” dedi. Çok şaşırdım.”Programın kadrosunu sen mi kuruyorsun?” dedim.Hande Ataizi'nin de ekmeğiyle oynadılar.Terbiyesizlik yaptılar' yanıtını vererek, 'Hiç bir yer babamızın malı değil. Onun için dikkat edeceğiz yaptıklarımıza. Sana böyle döner. Ben yine de üzgünüm Huysuz'u bir daha bir yerde göremeyeceğim için' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE