Tuğba Ekinci komşusuna kafa attı

Şarkıcı Tuğba Ekinci gürültü yüzünden komşusuyla kavga etti.

Şarkıcı Tuğba Ekinci’nin yüksek sesle müzik dinleyip kendilerini rahatsız ettiğini öne süren komşusu, şikayetçi oldu.

İddiaya göre, Tuğba Ekinci’nin Şişli gayrettepe Yasemin sokağında oturduğu apartmandaki alt komşusu Abdurrahman Demircan, Ekinci’den şikayetçi oldu. Ekinci, gece yarısı yüksek seste müzik dinlediği gerekçesiyle yapılan şikayet üzerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek ifade verdi.

Kapıyı biri tekmeliyordu Ekinci’nin kendisini darp ettiğini öne süren komşusu Demircan, “Gürültü yapıyordu. Eşim diyafonu çaldırdı müziği kesmesini istedi. Kendisi alkollü ya da hap almış olabilirdi. Kapımız kırılacak gibi tekmeleniyordu. Polisi aradım. Polis gecikince ikinci kez geldi. Kapımı tekmeledi. Polisler de yanımdayken boğazımı sıktı, Tokat attı. Gözümün üstüne kafa attı. Her zaman sesler geliyordu. Defalarca şikayetçi oldum. O zaman yine tehdit edildim” dedi.

Ekinci de, darp iddialarını yalanlayarak şunları söyledi: “İkinci kez oluyor bu. Herhalde tüm sanatçıların başına geliyordur. Ne yazık ki anlaşamıyoruz. Ya o aynı daireden çıkacak ya ben çıkacağım. Genelde darp ettiğim söyleniyor... spor yapmam, müzik açmam bile problem oluyor. Ama ortayı bulacağım” diye konuştu.