Söylemezsem Olmaz - Emel Müftüoğlu hakkında çarpıcı iddialar

Ünlü magazinci Sacit Aslan, şarkıcı Emel Müftüoğlu ile ilgili çarpıcı bir anısını Söylemezsem Olmaz izleyicileriyle paylaştı.

Ünlü magazinci Sacit Aslan Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve Emel Müftüoğlu ile ilgili çarpıcı bir anısını Söylemezsem Olmaz izleyicileriyle paylaştı.

"SEN GİT EVİNDE YEMEK YAP BULAŞIK YIKA"


Yıllar önce Maksim'de yeni yıldızlar çıkartmak amacıyla üç dalda bir yarışma yapıldı; birinci gelen 50 Bin lira ödül alacaktı, ayrıca da Maksim'de sahneye çıkacaktı. Pop müzik kategorisinde Emel Müftüoğlu birinci oldu. Yarışmayı kazananlar aylarca kapılarda süründüler, gazinoya bile alınmayacaklardı neredeyse. Emel geldi gitti, geldi gitti. O dönem Emel Müftüoğlu'na söylemek zorunda kaldığım yalanların haddi hesabı yoktu.En sonunda “Sen buradaki durumu görüyorsun, sana burada ışık yok” dedim.

Emel de bu sözlerim üzerine çekti gitti. Dik başlı bir kızdır Emel. Fahrettin Aslan'ın ofiste olduğu dönem bir gün çıkageldi. Emel Müftüoğlu'nu gören Fahrettin Aslan “Sen bu modelle sahneye çıkamazsın, sen git evinde yemek yap bulaşık yıka” dedi ve Emel'i gönderdi.