Bülent Ersoy: Posta gazetesi olmayan şeyleri yazar

Söylemezsem Olmaz programına konuşan Bülent Ersoy, Posta gazetesinin haberini yalanladı.

Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, Posta gazetesinin haberini yalanladı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Oya Aydoğan, Pakize Suda, Sinan Özedincik'in yaptığı Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına telefonla bağlanan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Ajda Pekkan'ı Bu Tarz Benim yarışmasında konuk jüri olarak istemediği ve Cemil İpekçi ile makyaj krizi yaşadığı iddialarına canlı yayında açıklık getirdi.

Oya Aydoğan'ın 'Sen ne yaptın Cemil İpekçi'nin kafasına sahiden mi vurdun?' sorusuna ''Bak yine derse çalışmamıssınız. Halbuki sen izledin onu. Çok önemli değil, o Posta gazetesi olmayan şeyleri yazar.'' şeklinde cevap veren Ersoy, şunları söyledi:

''Saat 16:00'da çekim dediler ben de çok ağırkanlıyımdır, saat 12:00'de gittim. Hazırlandım. 16:00'da çekim diye elbisemi dahi giydim. Çekim yerine gelmediler. Tam altı saat beklenildi. Orada söylenildiği gibi makyajla falan hiç alakası yok. Keşke makyaja başlanılabilseydi, zaten Cemil'in makyajı ne olacak. Onun öyle uzun uzadıya makyajı yok ki.Bunlar tabii hep yanlış ifadeler... Makyaj krizi diye bir şey yok .Ben esmiş gürlemişim de beni durduramamışlar. Bir kere ben esmeye başladıktan sonra kimse durduramaz beni. 6 saat odada oturdum bu beni rahatsız etmedi mi, etti. Ama öyle bağırmakla çağırmakla, esmekle gürlemekle falan alakası yok. Trafik sorunundan ötürü 6 saat sonra geldiler. ''

Ajda Pekkan'ı konuk jüri olarak istemediği yönünde söylentilerin de çıktığını hatırlatan Ersoy, ''Şirket tarafından hiç böyle bir teklif gitmedi hanımefendiye.Hanımefedendiden de böyle bir cevap gelmedi. Böyle bir şey külliyen yalandır '' ifadelerini kullandı.