Söylemezsem Olmaz - Mehmet Aslan o iddialara ateş püskürdü

Adı Saba Tümer ile aşk dedikodularına karışan Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan, canlı yayında hakkındaki iddialara ateş püskürdü.

Adı Saba Tümer ile aşk dedikodularına karışan Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan, canlı yayında hakkındaki iddialara ateş püskürdü.

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Mehmet Aslan “On beş senedir bizi aşık diye yazıyorlar; Saba'ya niye aşık olayım ben yahu? ” sözleriyle basına tepki gösterdi ve şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

Mehmet Aslan'ın açıklamaları şöyle;

"SABA'YA NİYE AŞIK OLAYIM YAHU?"

Saba sevgilim olsa sevgilimin olduğu yemeğe gelmez öyle değil mi? Hakkımızda çıkan haberlerden Saba da muzdarip. Bana “Kısmetimi kapatıyorsun” diyor. “Benimle anılınca kızlar sana geliyor” diyor. On beş senedir bizi aşık diye yazıyorlar. Saba'ya niye aşık olayım ben yahu? Hiçbir zaman da olmadım. Saba benim düğünüme gelse kıyamet kopacak. Basında yazılıp çizildiği gibi Saba ile tatile çıkmadım. Çıksam da böyle kek gibi yakalanmam. Aynı gün uçağımız vardı; havaalanında resmimiz çekildi ve her gazete farklı şekilde yazdı.