Söylemezsem Olmaz - Mehmet Aslan: Deniz Seki küllerinden doğacak

Mehmet Aslan, uyuşturucu kullandığı için hapis cezası alan ve cezaevinde bulunan ünlü şarkıcı Deniz Seki hakkında, "Deniz Seki’nin Anka kuşu gibi küllerinden doğacağını düşünüyorum" dedi.

Söylemezsem Olmaz - Mehmet Aslan: Deniz Seki küllerinden doğacak
Öncülüğünü yaptığı “Gel Kardeşim” adlı sosyal sorumluluk projesiyle uyuşturucuya savaş açan Mehmet Aslan, uyuşturucu kullandığı için hapis cezası alan ve cezaevinde bulunan ünlü şarkıcı Deniz Seki hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Mehmet Aslan “Deniz Seki'nin Anka kuşu gibi küllerinden doğacağını düşünüyorum” dedi.

Mehmet Aslan şöyle konuştu;

'ÇEVRESİ DENİZ SEKİ'Yİ İYİ YÖNLENDİREMEDİ'

Deniz Seki bir şey yapmış, kendi de kabul ediliyor. Ama kendisine bu kadar yüklenilmesini ve günah keçisi ilan edilmesini şansızlık olarak görüyorum. Hayat Deniz Seki'ye şanslı davranmadı. Deniz'in üzerine gidildi ve çevresi onu iyi yönlendiremedi.Kaçak yaşadığı geceler oldu. Her gece ertesi gün yakalanacağım psikolojisi insanı daha da çökertir.
Deniz Seki'nin anka kuşu gibi küllerinden doğacağını düşünüyorum. Deniz hapiste ama ben sabah onun şarkısını dinleyerek buraya geldim.