Ata Demirer yeni aşkıyla yakalandı

Komedyen Ata Demirer, çapkınlıkta hız kesmeye niyetli değil! Geçtiğimiz hafta esmer bir güzelle yakalanan Demirer'in yanında önceki gün ise bu kez kızıl bir güzel vardı.

Ata Demirer yeni aşkıyla yakalandı
Türkiye'nin iki ünlü komedyeni çapkınlıkta da rakip oldu! Hemen hemen her akşam farklı güzellerle yakalanan Cem Yılmaz gibi Ata Demirer de çapkınlıkta gaza bastı.

Geçtiğimiz haftalarda Cihangir'de kumral bir güzelle yakalanan ünlü komedyen, aynı güzelle evine girerken de yakalanmıştı.

HEYKELTRAŞ KAYBOLDU!


Daha sonra 'heykeltraş' dediği güzelle hiç yan yana gelmeyen Ata Demirer'in yanında önceki gün de farklı bir güzel vardı. Nişantaşı'nda kızıl güzelle bir kafede kahve içen ünlü komedyen, gazetecileri görünce basın mensuplarına kendilerini rahatsız etmemeleri konusunda ricada bulundu.

Kendisinden yaşça küçük güzelle Nişantaşı'ndan çıkıp Cihangir'e gidip dolaşan Ata Demirer'in karşısına burada da gazeteciler çıktı.

ROTA DEĞİŞTİRDİ AMA...

Nişantaşı'ndaki basın mensuplarından kaçmak için rotasını evinin olduğu Cihangir'e çeviren Demirer, bu kez gülümsemekle yetindi. İkili, gazetecilerin soruları karşısında ise sessiz kalmayı tercih etti. Özge Borak'tan boşandıktan sonra kimseyle uzun süreli aşk yaşamayan ünlü komedyenin, kızıl güzelle aşkının ne kadar sürüp sürmeyeceği ise merak konusu oldu.

Ata Demirer yeni aşkıyla yakalandıAta Demirer'in heykeltraş paniği