Türkan Şoray hayranlarıyla buluştu

Türk sinemasının "Sultan" lakabıyla anılan ünlü ismi Türkan Şoray, "Türkan Şoray Söylüyor" adlı yeni albümü için imza gününde sevenleriyle bir araya geldi.

Levent'te Break Cafe Restaurant'da düzenlenen etkinliğe katılan Şoray, AA muhabirine yaptığı açıklamada, albümün çıkış hikayesinin çok uzun yıllara dayandığını belirterek, 'Yıllardır ben şarkı söylemeyi de çok seviyorum. Hayatımda bir renk olsun istedim. Sevenlerime bir anı, hatıra olsun istiyordum. Yani öldükten sonra da filmlerimle, sesimle bir anı kalsın diye. Şarkıcılık iddiam yok. Zaten bu albüm ilk ve son' ifadelerini kullandı.

Türkan Şoray hayranlarıyla buluştu

Albümün hazırlık aşamasında stüdyoda mutlu anlar geçirdiğini kaydeden Şoray, şunları aktardı:

Türkan Şoray hayranlarıyla buluştu

'Tamamen duygularımla söyledim. Albümde yoğun duygularım var. Onu belirtmek istiyorum. Tüm hayatım boyunca beni etkileyen şarkılar arasından seçtim. Anıları olan, sevdiğim parçaları söyledim. Metin Özülkü bana çok destek oldu. Albümü doldururken çok mutlu oldum.'

Türkan Şoray hayranlarıyla buluştu

Ünlü sanatçı, kitap, film ve albüm çalışmalarının ardından Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir sergi hazırlayacaklarını belirterek, 28 Aralık'ta 'Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz' şarkısınının klip çekimlerine başlayacaklarını söyledi.

Türkan Şoray hayranlarıyla buluştu

Türkan Şoray hayranlarıyla buluştuTürkan Şoray'dan bir ilk

Kaynak: AA

Bu haber AA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.