Oktay Kaynarca'dan Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik'e büyük gönderme

13 aydır cezaevinde olan Deniz Seki'nin dizide oynamasını eleştiren Erhan Çelik'e, dizinin başrol oyuncularından biri olan Oktay Kaynarca'dan cevap geldi.

Oktay Kaynarca'dan Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik'e büyük gönderme
Geçtiğimiz gece Beyaz Tv'deki Söylemezsem Olmaz programında Gülben Ergen bir lansman çıkışında verdiği röportaj konuşuldu. Deniz Seki'ye olan desteği ve uzun soluklu dostluğu sorulan Gülben Ergen “Desteğim hep vardı, olmaya da devam edecek” yanıtını verdi.

Gülben Ergen'in eşi Erhan Çelik geçtiğimiz gün Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Deniz Seki'nin rol almasını eleştirmişti.. Erhan Çelik “ Mahkum oğluna yaptığı ekmeği yasak diye veremeyen analar varken, imtiyazla cezaevine koca dizi seti sokmak nedir” tweetini paylaşmıştı..

Ancak Gülben Ergen eşinin tweetini normal karşıladı ve “olabilir” yanıtını verdi.

Aynı akşam Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncuları Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca bir mekandan ayrılırken Söylemezsem Olmaz kameraları tarafından görüntülendi.

Cezaevindeki mahkum Deniz Seki'nin dizide rol almasıyla tartışma konusu olması dizinin oyuncuları Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'a soruldu.

Daha sonra uzun uzun konuşacağını belirten Oktay Kaynarca Deniz Çakır'ı taksiye bindikten sonra uğurlayarak evine gönderdi.

Oktay Kaynarca o akşam soruları yanıtlamayınca Uçankuş ekibi Oktay Kaynarca'ya telefonla ulaştı.

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'ya, “Deniz Seki'nin dizinizde oynaması konusu çok konuşuluyor, siz ne diyorsunuz,” diye soruldu.. Oktay Kaynarca şu sözleri söyledi.

“Öncelikle çok üzüntü verici bir durum bu… Birilerinin cebinde taş biriktirip atmaya hazır beklemesi… Taş attıkları da kim, Deniz Seki…. Daha düne kadar bağırlarına bastıkları şarkılarını dinledikleri, dinlerken sevgililerini akıllarına getirdikleri Deniz Seki… bizim Deniz işte ya… Ne yapmışsa kendine yapmış.. bir şey yapmışsa, kendine yapmış. nerde şimdi, cezaevinde... Biz böyle bir şey yapmışız da dışarı mı çıkarmışız?.. Herkes elini vicdanına koysun… Bir gün kendi ailelerinden birinin de başına böyle bir şey gelebileceğini unutmasınlar… İçeride Deniz Seki'yle böyle bir projeyi gerçekleştiriyor olmak sadece Deniz Seki'ye değil, tam tersi bütün mahkum ve mahkum ailelerine de umut oluşturmaktır. Bu işin alt yapısında ise tamamen ve tamamen iyi niyet ve gerçekten bir moral verme söz konusudur. Ne olmuş, böyle bir şey yaptık da cinayet mi işlendi?.. Sadece içeride insanların da bu meseleye dair hakikaten ders almaları gereken bir süreci gösterdik. Deniz Seki bu işten en ufacık bir maddi kazanç sağlamamıştır. Tam tersi tek şartı olmuştur. Cezaevlerinde diğer mahkumlara dair bir yardım kampanyası ve ayrıca cezaevlerinde kreşler açılması için kampanyalar başlatılması…

Oktay Kaynarca konuya muhalif olan ve 'Mahkum oğluna yaptığı ekmeği yasak diye veremeyen analar varken, imtiyazla cezaevine koca dizi seti sokmak nedir” diye tweet paylaşan Gülben Ergen'in eşi Erhan Çelik'in de kulağı çınlattı ve şu sözleri söyledi.

Beyefendi çıkmış ordan ekmek sokamıyorlar nasıl kamera sokuyorlar diyor, biz ekmekten de daha değerli bir şey, umut soktuk içeriye… o arkadaş onu atlamış…” dedi.

Ve Erhan Çelik'in eşi Gülben Ergen'in daha önce Deniz Seki'ye moral vermek amacıyla çekilen “Hayat iki bilet” klibinde rol almasına gönderme yaptı.

Bu kadarcık umudu bile çok gören kara yürekli insanlar daha düne kadar yakınlarının, o kıza dair kliplerinin içinde olmasına ses çıkarmıyorlar!!! Deniz Seki'nin klibinde olurken normal de şimdi ne oldu?.. Sonuç nedir arkadaşımıza moral desteği vermek, peki bizim suçumuz ne?.. O kızın orada gömülmesini isteyen birçok insana inat önümüzdeki hafta diziyi izleyip, ne kadar güzel bir yüreği olduğunu görsünler.… Ve ne güzel bir anne adayı olduğunu görüp utansınlar. Deniz Seki hapisten çıkacak ve çocuk yapacak. Seyrettiklerinde yüreklerine dokunmayacak bir şey varsa gece yataklarında kafalarını yorganın altına soksunlar, o karanlık dünyalarında yaşasınlar… Unutmasınlar ki, dünyada yaşadığımız süreç ibreti alemdir.Oktay Kaynarca'dan Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik'e büyük göndermeErhan Çelik'ten 'Deniz Seki' tepkisiOktay Kaynarca'dan Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik'e büyük göndermeEşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Deniz Seki sahnesiOktay Kaynarca'dan Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik'e büyük göndermeCezaevindeki Deniz Seki dizide oynadı