Gülen’in müptezel yazarı Atilla Taş yine alay konusu oldu

Her yazısı sosyal medyada alay konusu olan Gülen’in müptezel yazarı Atilla Taş (!) sosyal medyada yine alay konusu oldu.

Gülen’in müptezel yazarı Atilla Taş yine alay konusu oldu
Her yazısı ile FETÖ'yü ve Erdoğan karşıtı cepheyi biraz daha küçük duruma düşüren Atilla Taş, “artık siyaset yazmıyorum, riske girmek istemiyorum, halk tercihini yapmıştır, bundan sonra hayata dair şeyler yazacağım” dedi. Atilla Taş'ın bu yazısı sosyal medyada “Lütfen siyaset yazmaya devam et, sen yazdıkça FETÖ daha da batıyor” yorumlarına neden oldu.

FETÖ ve Doğan medyasında itiraflar, u dönüşleri devam ediyor. Her yazısı sosyal medyada alay konusu olan Gülen'in müptezel yazarı Atilla Taş (!) sosyal medyada yine günün konusu oldu. Her yazısı ile FETÖ'yü ve Erdoğan karşıtı cepheyi biraz daha küçük duruma düşüren Atilla Taş, 'artık siyaset yazmıyorum, riske girmek istemiyorum, halk tercihini yapmıştır, bundan sonra hayata dair şeyler yazacağım' dedi. Atilla Taş'ın bu yazısı sosyal medyada 'Lütfen siyaset yazmaya devam et, sen yazdıkça FETÖ daha da batıyor' yorumlarına neden oldu.

İŞTE ATİLLA TAŞ'IN ALAY KONUSU OLAN YAZISINDAN O BÖLÜM

BOŞUNA KÜREK ÇEKMİŞİM!

Bütün yaşadığımız o kâbus dolu politika gündemi bana çok net ve bariz bir şey öğretti.

Bu ülkede bir yazar için politika yazmak, insanlara gerçekleri haykırmak, hak korumak, halk için çırpınmak, akıntıya karşı kürek çekmekten başka bir şey değil.

Bu ülkede fikir özgürlüğünü, insan haklarını ve evrensel hukuku savunmak 'çorba kaynamıyor, karın doyurmuyorsa faydası yok!' diyen halka çarpıp dönüyor.

FAZLASİYLA RİSKE GİRDİM ARTIK…

Elimden geleni yaptığıma, birçok riske fazlasıyla girdiğime, huzurumdan ve neşemden olduğuma ve doğruları anlatmaya çalıştığıma inanıyorum.

Kimse kusura bakmasın ama ortada uğruna acı çekilecek, riske girilecek, savaşılacak mutsuz, çaresiz pek bir şeyi göremiyorum artık!

İnsanlar halinden memnun! Demokrasiye sonuna kadar inanan biri olarak, halk tercihini yapmıştır.

ARTIK POLİTİKA YAZMAYI BIRAKIYORUM!

Sonuna kadar da saygılıyım, hayırlı uğurlu olsun!

Bundan sonra çok büyük haksızlıklar ve baskılar yapılmadıkça, politika ile uğraşmayı pek düşünmüyorum.

Ben o işi usta yazar abilerime bırakıyorum.

ARTIK SİYASET DUYMAK İSTEMİYORUM

İnandığım değerlere bir saldırı olmadığı müddetçe de politika duymak, düşünmek bile istemiyorum.

Bir olumsuzluk yaşandığındaysa, sözüm hazır. Bunu siz istediniz. Umarım korktuklarımız olmaz, umarım her şey güzel olur ülkemiz adına.

Bazı aklıevvellerin temenni ettiği gibi, bu ülkeyi terk edeceğim falan da yok, başım da burada, sonum da. En azından bir süre politika duymak ve konuşmak bile istemiyorum.