Fahriye Evcen ile Burak Özçivit kavga etmemiş

Bu sabah Beyaz Tv’deki Söylemezsem Olmaz programında uzun süredir birlikte olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit aşkının üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşuldu.

Şu sıralar ekranlardan uzak kalarak gelen senaryoları değerlendiren Fahriye Evcen ve Kara Sevda dizisinde Kemal karakterine hayat veren sevgilisi Burak Özçivit sokak ortasında kavga etti. Burak Özçivit'in Kara Sevda dizisindeki rol arkadaşı Neslihan Atagül ile samimi sahneleri nedeniyle sık sık tartışan çiftin aşkları yara aldı.

"İddialara göre ünlü çift İstinye'de yürürken yolda yüksek sesle kavga etmeye başladı. Burak Özçivit, sevgilisini apar topar otomobile bindirdi. Ancak kavga arabada sürdü. Evcen, çevredekilerin şaşkın bakışlarına aldırmadan bağırarak arabadan indi sonra da bir taksi çevirip tek başına gitti" haberi Söylemezsem Olmaz programında konuşuldu.

Söylemezsem Olmaz kameraları dün gece Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'i Arnavutköy'de görüntüledi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit kavga haberlerini yalanlarken, Burak Özçivit'e rol arkadaşı Neslihan Atagül'ün sevgilisi Kadir Doğulu'yla aralarındaki gerginlik soruldu. Burak Özçivit muhabirlere esprili bir dille "Hep aynı soruyu soruyorsunuz" diyerek cevap verdi.