Brad Pitt Sonradan Ateist Olduğunu Açıkladı

Brad Pitt, ailesi hakkında bilinmeyenleri ilk kez anlattı.

Hollywood'un mucize oyuncularından Brad Pitt, ilk kez aile ilişkileri ve dine bakışını anlattı. Aslında çok dindar bir ailede, sıkı bir din terbiyesiyle büyüdüğünü söyleyen 51 yaşındaki aktör, sonradan ateist olduğunu açıkladı.

The Telegraph Magazine'e konuşan Pitt, 'Babam bize dini kurallara göre ne yapmamız ya da yapmamamız gerektiğini sürekli anlatırdı' dedi.

Şu anda bir taşımacılık şirketinin sahibi olan babası William Pitt'in katı disiplinli bir çocuk yetiştirme tarzı olduğunu belirterek 'Ama aynı zamanda daha yumuşak bir yanı da vardı' diye konuştu.

Brad Pitt Sonradan Ateist Olduğunu Açıkladı

Brad Pitt böyle bir ortamda büyümüş olmasına rağmen bugün artık kendisini ateist olarak tanımladığını da sözlerine ekledi.

Altı çocuk babası olan Brad Pitt, onları farklı bir biçimde yetiştirdiğini söyledi. Üç erkek çocuğu söz konusu olduğunda son derece disiplinli davrandığını anlatan Pitt ' Kızlarım için aynı durum geçerli değil. Onlara böyle davranmam gerekmiyor, çünkü yanlış bir şey yapmıyorlar' diye konuştu.

Brad Pitt Sonradan Ateist Olduğunu Açıkladı

Brad Pitt 'Anne ve baba olarak görevimiz, çocuklarımıza hayatta yapmak istediklerini bulma konusunda yardımcı olmak' dedi.