Asena ile Caner Erkin hakkında şok iddia

Modacı eşi Asena Erkin'le evleri ayıran yıldız futbolcu Caner Erkin, oğlunu da yanına aldı.

Asena ile Caner Erkin hakkında şok iddia
Modacı eşi Asena Erkin'le evleri ayıran yıldız futbolcu Caner Erkin, oğlunu da yanına aldı. Asena Erkin, önceki akşam oğluyla Fenerbahçeli yıldızın VIP minibüsünde hasret giderip tek başına evinin yolunu tuttu.

BEYKOZ VE MAÇKA

Berkay skandalının ardından haklarında sürekli 'boşanıyorlar' diye haberler çıkan Asena ile Caner Erkin'le ilgili dedikodu kazanı yine kaynamaya başladı...

İddiaya göre; Fenerbahçeli yıldız, geçtiğimiz hafta çılgın modacıyla evini ayırdı. Caner Erkin, eşinin özel isteğiyle yüzde 90'ı camdan yapılan Beykoz Konakları'ndaki villaya yerleşti.

Ünlü futbolcu, oğluyla bu lüks villada kalırken iddiaya göre Asena Erkin, Maçka'daki rezidans dairesinde tek başına yaşıyor.

Asena ile Caner Erkin hakkında şok iddia

PARKTA HASRET GİDERDİLER

Önceki akşam objektiflere yansıyan görüntüler ise bu dedikoduları doğrular gibiydi. Caner Erkin, kendisiyle kalan oğlu Çınar'ı VIP minibüsüyle annesinin yanına gönderdi. Nişantaşı'nda buluşan Asena Erkin ile Çınar, bir parkta oyunlar oynadı.

ŞAŞKINLIK YAŞADI

Yaklaşık 1 saatin ardından Nişantaşı'na gelen çılgın modacı ile oğlu, minibüsün içerisinde görüntülendi. Gazetecileri karşısında görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan Asena Erkin, tek başına hemen araçtan indi.

YANIT VERMEDİ

Asena Erkin, olay yaratan Lamborghini marka otomobilinin yerine aldığı Porsche'sine binerek oradan ayrıldı. Tek başına evinin yolunu tutan Erkin, sorulara ise yanıt vermedi. Küçük Çınar ise VIP minibüsüyle annesinin kaldığı Nişantaşı'ndaki evin değil Caner Erkin'in Beykoz'daki villasının yolunu tuttu.

Asena ile Caner Erkin, haklarında çıkan ayrılık haberlerini sürekli yalanlasa da ünlü çiftin son dönemde hiç yan yana görülmemesi boşanma iddialarını kuvvetlendiriyor.