Şahan Gökbakar bu kez de girişimci oldu

İzlenme rekorları kıran 'Recep İvedik' filmlerinin yıldızı Şahan Gökbakar'ın yeni filmi 'Osman Pazarlama'nın çekimleri tamamlandı. Gökbakar, son filminde girişimci bir işadamını canlandırıyor

'Recep İvedik' serisiyle izlenme rekorları kıran Şahan Gökbakar'ın son filmi 'Osman Pazarlama', 19 Şubat 2016'da izleyici ile buluşacak. Merakla beklenen filmle ilgili ilk kareler ortaya çıktı. Ön hazırlıkları altı hafta süren filmin çekimleri ise beş haftada tamamlandı. Kurgusu İstanbul'da gerçekleştirilen yapımın, post prodüksiyonu ise Almanya'da yaptırıldı. Togan Gökbakar'ın yönettiği filmin senaryosunu, Şahan ve Togan Gökbakar birlikte yazdı.

Şahan Gökbakar'ın yanı sıra Feriştah Senem Yıldırım ve Mehmet Selim Akgül'ün başrollerini paylaştığı film; aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir işadamı olabilmeyi hedefleyen 'Osman Şaşmaz'ın komik hikayesini anlatıyor. İstanbul'un orta halli mahallelerinden birinde yaşayan 'Osman Şaşmaz'; bir yandan Uzakdoğu'dan getirdiği ürünleri satmaya çalışırken, diğer yandan da patenti ve icadı kendisine ait patlamaya hazır ürünlere yatırımcı bulup zengin olmaya çalışan küçük ölçekli bir girişimcidir. Sevdiği kızın babasına kendini ispat etme hırsıyla türlü maceralara atılan 'Osman'ın en büyük yardımcıları, sağ kolu 'Erkan' ve aile dostlarının kızı 'Songül'dür. 'Osman', bu zorlu ama keyifli yolda, zenginliğin aslında çok da uzakta olmadığını anlar.