Erol Köse'den İbrahim Tatlıses açıklaması

İmparator İbrahim Tatlıses’e icra davası açtığı iddia edilen yapımcı Erol Köse sosyal medya üzerinden İbrahim Tatlıses’e övgüler yağdırdı.

Sosyal medya üzerinden İbrahim Tatlıses'e övgüler yağdıran Erol Köseİbrahim Tatlıses ülkenin gururudur, Allah ona uzun ömürler versin baş tacıdır müziğin efendisidir. Ona duacıyım albümünü heyecanla bekliyorum.”dedi.

İmparator İbrahim Tatlıses'e icra davası açtığı iddia edilen yapımcı Erol Köse'yle ilgili program yorumcuları şu açıklamaları yaptılar;

“Meğer bu olay 4 yıl önce kapanmış İbrahim Bey anlattı durup dururken bir gazetenin haberi üzerine nedense bu gündeme geldi. 4 yıl evvel kapanan olayın neden tekrar gündem olduğunu İbrahim Tatlıses de anlam veremedi.

Seyrantepe'de ki haciz diye çıkan olay ise bir inşaat firmasının site yapmak için satın aldığı arsalarla ilgiliymiş. İbrahim Tatlıses'in Seyrantepe'de geniş bir arazisi var, araziyle ilgili teklifi kabul etmemiş. Eğer İbrahim Tatlıses'in öyle bir icra durumu olsa bu teklifi kabul ederdi. Çok büyük bir para teklif etmişler ama kabul etmemiş. Şuan kendisi sadece albüme konsantre olmuş durumda.”

Erol Köse'den İbrahim Tatlıses açıklamasıTatlıses markasına haciz