Sevgili bulduk birbirimizi unuttuk!

Burcu Esmersoy, önceki gün 200 bin TL’ye reklam yüzü olduğu Etstur’un yeni kampanyasının tanıtımında muhabirlerle sohbet etti.

Sevgili bulduk birbirimizi unuttuk!
Ünlü sunucu, küs oldukları iddia edilen Arda Turan'la ‘Yılın Adamı' ödülünü alacağı GQ Türkiye gecesinde karşılaşacakları haberlerine değinerek şunları söyledi:

“Biz küs değiliz. Sevgilisi Aslıhan Doğan'la tanışıyoruz. Onlar sevgili olmadan önce de birlikte dolaşıyorduk. Aramızda problem olsa, Arda yüzüme söyleyecek karakterde biridir. O dönemde onun da benim de ilişkim yeni başlamıştı. ‘Bir sevgili buldun, bizi unuttun, aramaz oldun' derler ya, bizde de öyle bir durum yaşandı.”

Esmersoy “Hiç görüşmediniz mi?” sorusuna ise, “Mesajlaştık” yanıtını verdi.

Sevgili bulduk birbirimizi unuttuk!

Küs oldukları konuşulan Burcu Esmersoy ile Arda Turan aylar sonra ilk kez GQ Türkiye'nin ödül gecesinde bir araya gelecek. Gecenin sunucusu Burcu Esmersoy, “Yılın Adamı” seçilen Arda Turan'ı sahneye davet edecek.

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki isim yan yana objektiflere poz verecek. Ünlü futbolcunun sevgilisi Aslıhan Doğan'ın isteği üzerine Burcu Esmersoy'la aylardır konuşmadığı öne sürülmüştü.

“GQ Türkiye Men of the Year” ödül töreni 3 Aralık'ta.

Sevgili bulduk birbirimizi unuttuk!Arda Turan Burcu Esmersoy'u sildi