Ata Demirer'in heykeltraş paniği

Ata Demirer önceki akşam Karaköy’de kumral bir güzelle baş başa sohbet ederken görüntülendi. Muhabirleri fark edince yanlarına giden komedyen, “Arkadaşım heykeltıraş. Bursa’dan geldi. Heykelimi yapacak” dedi.

Ata Demirer'in heykeltraş paniği
Özge Borak'tan bir yıl önce boşanan usta komedyen Ata Demirer, uzun bir aradan sonra önceki gün Karaköy'deki Bej adlı mekânda bir kadınla baş başa otururken görüntülendi. Kendisine eşlik eden kumral güzelle koyu bir sohbete dalan Demirer, flaşların patlamasıyla birlikte soluğu gazetecilerin yanında aldı.

Habertürk'ün haberine göre; arkadaşının Bursa'dan geldiğini ve heykeltıraş olduğunu söyleyen Demirer, “Kendisi heykelimi yapacak. Buda heykeli. Poz vereceğim ama benden nü olmaz, nö olur” dedi.

Demirer, Şahan Gökbakar'la Cem Yılmaz'ın birbirlerine zeytin dalı uzatmasıyla ilgili olarak da “Onlar dal uzatsın, ben de yağlarımdan vereyim” diyerek güldürdü.

Ata Demirer'in heykeltraş paniği

Ata Demirer'in heykeltraş paniği


Ata Demirer'in heykeltraş paniğiEyvah Eyvah! Ata Demirer görmesin Ata Demirer'in heykeltraş paniğiAta Demirer: Dostluğumuz devam ediyor Ata Demirer'in heykeltraş paniğiDemet Akbağ'dan o ayrılığa ilk yorum