Yaşananları çabuk unuttular!

Murat Varol ile Deniz Akkaya, önceki akşam İstinye’de Söylemezsem Olmaz kameraları tarafından görüntülendi.

Bir dargın bir barışık çiftler arasında yer alan Deniz Akkaya ve Murat Varol çifti geçtiğimiz haftalarda aralarındaki dayak husumeti sonrasında davalık olmuştu. Kendisini dövdüğü iddiasıyla mahkemeye suç duyurusunda bulunan Akkaya, daha önce ayrılıp yeniden barıştığı sevgilisi Varol hakkında uzaklaştırma kararı çıkartmıştı.

Hatta Akkaya verdiği bir röportajda ‘bir daha asla bir araya gelmemiz mümkün değil' diyerek Murat Varol ile bir daha barışmayacağını ilan etmişti.

Yaşananları çabuk unuttular!

Fakat Murat Varol ile Deniz Akkaya, önceki akşam İstinye'de Söylemezsem Olmaz kameraları tarafından görüntülendi.

Birbirleri hakkında demediklerini bırakmayan Varol ile Akkaya'nın aynı araçta olması görenleri şaşırttı. Murat Varol'un kullandığı aracın içinde mikrofon uzatılan Deniz Akkaya “barıştınız mı” sorusuna “hayır” yanıtını verdi. Ancak Deniz Akkaya'nın yüzünde güller açtığı çok açık şekilde görüldü.

Yaşananları çabuk unuttular!

Aralarındaki problemlerin çözülüp çözülmediğini soran basın mensupları Deniz Akkaya'dan cevap alamadı. Deniz Akkaya ve Murat Varol kimselere aldırış etmeyerek Murat Varol hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılan evin yolunu tuttu.

Yaşananları çabuk unuttular!En büyük hatam eski eşimi...Yaşananları çabuk unuttular!Deniz Akkaya ve menajeri emniyetten ayrıldıYaşananları çabuk unuttular!Deniz Akkaya'yı korkutan olay!Yaşananları çabuk unuttular!O hizmetçi bu evden hemen gitsin!