Esra Erol son kez ekrana çıkıyor

Hamileliğinde 9'uncu ayına giren Esra Erol, ATV ekranlarında bugün son kez yayına çıkacak. Yerine gelecek sürpriz isim ise canlı yayında açıklanacak.

Esra Erol son kez ekrana çıkıyor
Televizyonun sevilen sunucusu Esra Erol, ikinci çocuğunun doğumu için geri sayıma başladı. Esra Erol ATV'deki evlilik programına bugün ara verecek yerine ise sürpriz bir isim bakacak. İdris Ali isminde bir oğlu olan Esra Erol yine erkek çocuk sahibi olacak. Esra Erol bebeğinin ismini de açıkladı.

ESRA EROL KAÇ AYLIK HAMİLE?

Esra Erol hamileliğinde 8 ayı geride bıraktı ve dokuzuncu aya girdi. Bu ay doğum yapacak olan Esra Erol hamileliğini ATV ekranlarında geçirdi. Artık bebeğini doğurmak için gün sayan Esra Erol bugün son kez evlilik programına sunuculuk yapacak. Ardından da doğum için izne çıkacak.

Esra Erol son kez ekrana çıkıyor

ESRA EROL DOĞUMA GİDİYOR YERİNE KİM GELİYOR?

Esra Erol dün yayınlanan programının son bölümünde bugün ekrana son kez çıkacağını duyurdu. Ünlü sunucu yerine gelecek ismin büyük sürpriz olduğunu söyledi. Esra Erol'un yokluğunda yerine kim bakacak bugün açıklanacak.


Esra Erol son kez ekrana çıkıyor

ESRA EROL'UN BEBEĞİNİN ADI NE?

Esra Erol üçüncü hamileliğini yaşıyor. İlk bebeği İdris Ali 2011 yılında dünyaya gelmişti. Daha sonra bir hamilelik daha yaşayan Esra Erol büyük bir talihsizlik yaşamış ve bebeğini kaybetmişti. Üçüncü kez hamile kalan Esra Erol yine bir erkek çocuk dünyaya getirecek. Bebeğinin adını ise Ömer Erol koyacak.

Esra Erol son kez ekrana çıkıyorEsra Erol canlı yayında hamile olduğunu açıkladı