Alişan ilk kez konuştu, eteğindeki taşları döktü

Ünlü sanatçı Alişan Söylemezsem Olmaz programında eteğindeki taşları döktü. Alişan bazı sanatçı arkadaşlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu sabah Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Alişan, eski dostu Özcan Deniz hakkında konuştu. 'Alişan benim klibimi Özcan Deniz yaptı. Özcan Deniz'le aramızda negatiflik olmadı' dedi.

ALİŞAN VE ÖZCAN DENİZ'İN ARASI FAHRİYE EVCEN YÜZÜNDEN AÇILMIŞ

Alişan, Özcan Deniz ile arasının nasıl açıldığını ise şöyle anlattı:

'2009 senesinde sabah programı yapıyorum. Gazeteyi bir açtım tam sayfa benim ağzımdan yazılmış; 'Özcan Fahriye'yle birlikte ama ondan önce ben Fahriye Evcen'le 6 ay birlikte oldum' başlığı. Şok oldum çünkü hiçbir yerde böyle bir açıklama yapmadım. Hemen gazeteyi ve muhabire ulaştım bu haberin yalan bir haber olduğunu söyledim, düzeltiler. Sonra Özcan Deniz yanlış anlamasın diye aradım 'Beni adam yerine koymadı telefonumu açmadı' Fahriye Evcen ünlü olmadan önce tanıdığımız ortak bir arkadaşı vesilesiyle kalabalıkta bir araya gelmiştik. Bunun dışında Fahriye Evcen'i tanımam bile.'

'DEMET AKALIN'LA KÜSLÜĞÜMÜZÜN GERİ DÖNÜŞÜ YOK'


Alişan'a, birlikte sayısız düete imza atan ve samimi arkadaşlıklarıyla bir dönem dillerden düşmeyen Demet Akalın ile olan arkadaşlığı da soruldu. 'Demet Akalın'la barışmam' diyen Alişan, '4 buçuk sene oldu, tekrar bu olayı gündeme getirmek istemiyorum. Bazı arkadaşlıklar arasında geriye dönüş olabilir ancak Demet'le bizim barışmamız mümkün değil' şeklinde konuştu.

Alişan geçtiğimiz günlerde, daha önce Demet Akalın'ın kardeşi Emir Çağ Adanur'a açtığı 'hakaret' davasını kazanmıştı.

ÇAĞLA'YA BEN HATA YAPTIM

Söylemezsem Olmaz ekibi Alişan'a bir zamanlar dargın olduğu şimdiki partneri Çağla Şikel'i de sordu. '15 ay askerlikten sonra işsizlik psikolojiydi gaza geldim, benim hatamdı' ifadesini kullanan Alişan, 'Küslüğümüz neredeyse 1 buçuk yıl sürmüştü. Çok özlemiştim sonuçta 2004-2010 yıllarında her saniyemiz birlikteydi. Çağla'dan özür diledim, o da kabul etti, şimdi aramız iyi' dedi.

'GÜLBEN ERGEN SÖZÜNÜN ARKASINDA DURMADI'

Eteğindeki taşları bir bir dökmeye devam eden Alişan'a Gülben Ergen'le aralarının nasıl olduğu da soruldu.

Çağla Şikel'le birlikte sabah programı sunan Alişan, Gülben Ergen küslüğünü anlattı. Aynı kanalda program yapan Gülben Ergen, Alişan'a söz verip programına gelmedi. Bu olay üzerine darılan Alişan programında 'İyi insanların sözü yemindir' diye bir kitap çıkarıyorsun, biz de senin iyi insan olduğuna inanmıştık ama sözünü tutmadın. Gülben Ergen daha sonra Çağla Şikel'e mesaj attı 'Ben size söz vermedim. İnşallah gelirim dedim. Beni ekranda bu şekilde anmanız hoş değildi' yazdı. Halen konuşmuyoruz' dedi. BEYAZ GAZETE
Alişan ilk kez konuştu, eteğindeki taşları döktüAlişan: Mahsun Kırmızıgül artık ağabeyim değil