Andrea Angelli ile Deniz Akalın aşk yaşıyor

Juventus'un başkanı Andrea Angelli, Türk manken Deniz Akalın'la dudak dudağa görüntülendi.

Andrea Angelli ile Deniz Akalın aşk yaşıyor
İtalyan devi Juventus'un başkanı Andrea Angelli, Türk manken Deniz Akalın'la görüntülendi. Evli ve 2 çocuk babası olan Juventus başkanı Andrea Agnelli, Türk manken Deniz Akalın'la dudak dudağa yakalanması ülkede gündem oldu.

TARAFTARLAR KIZGIN
İtalyan basını, evli ve 2 çocuk babası Angelli'nin eşini Türk mankenle aldatmasını gazetelerin birinci sayfalarından verdi. Juventuslu taraftarlar, Angelli'yi sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tuttu.

O KIZI BIRAK BAŞKAN
İtalya Serie A'da 17 puanla 8.sırada yer alan Juventus'un zirveden uzaklaşması ve Angelli'nin Türk mankenle gönül eğlendirmesi siyah-beyazlı ekibe gönül verenlerin hoşuna gitmedi. Başkandan bir anca takımı düzlüğe çıkarmasını isteyen taraftalar, Angelli'nin, Akalın'ı bırakmasını istiyor.

ALDATILAN EŞ BU DURUMA NE DİYECEK!
Emma Winter Agnelli'nin kendisini Türk mankenle aldatmasını gazete küpürlerinden öğrendikten sonra nasıl bir tavır takınacağı şimdiden merak konusu oldu.

Andrea Angelli ile Deniz Akalın aşk yaşıyor

DENİZ AKKAYA İLE KARIŞTIRDILAR!
Bu arada, söz konusu haberi okurlarıyla paylaşan bazı İtalyan haber sitelerinde, isimlerinin birbirine yakın olmasından dolayı Deniz Akalın yerine, ünlü eski manken Deniz Akkaya'nın fotoğraflarının kullanılması dikkat çekti.

Andrea Angelli ile Deniz Akalın aşk yaşıyor

2 MİLYON EURO TAZMİNAT ALDI
İtalyan basının 'Yalan Rüzgarı' yorumunu yaptığı ilişkinin kahramanlarından Agnelli'nin 10 yıllık eşi Emma Winter bu ilişki yüzünden evi terk ederken, Deniz Akalın'ın da Juventus Kulübü'nün eski pazarlama müdürüyle evliliğini Andrea için bitirdiği ortaya çıktı.

İddiaya göre, siyah-beyazlı kulübe zamanında önemli sponsorlar kazandıran Calvo, ihaneti öğrendikten sonra kulüpten 2 milyon Euro tazminat alarak ayrıldı ve FC Barcelona'yla anlaştı.

Andrea Angelli ile Deniz Akalın aşk yaşıyor

Bu haberlerin ardından, Agnelli'nin 38 yaşındaki İngiliz eşi ve iki çocuğunun annesi Emma Winter evi terk etti. Arkadaşı Eva Herzigova'nın ikna çabaları da apar topar Londra'ya taşınan Winter'ı İtalya'ya döndürmeye yetmedi.

DENİZ AKALIN KİMDİR?
Andrea Agnelli'yle olan beraberliğiyle dikkatleri üzerine çeken Deniz Akalın, Türkiye'de sırasıyla Notre Dame de Sion ve Üsküdar Amerikan Lisesi'ni bitirdi. Üniversite için yurt dışını tercih eden Akalın, önce Princeton Üniversitesi'nde sanat tarihi okudu, üzerine Bocconi Üniversitesi'nde master yaptı. Bir dönem Londra'daki dünyaca ünlü müzayede evi Christie's'de çalışan 32 yaşındaki Deniz Akalın, devamında bir süre de Four Seasons Otelleri'nde görev yaptı. Akalın'ın eski eşinden 2 yaşında bir kızı var.