Cem Yılmaz kırdı geçirdi

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı “Ali Baba ve 7 Cüceler” filminin basın gösterimi gerçekleştirildi. Film sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz’ın esprili cevapları güldürdü.

Cem Yılmaz, Irina Ivkina, Zafer Algöz ve Çetin Altay'ın başrolde oynadığı “Ali Baba ve 7 Cüceler” filmi 13 Kasım'da vizyona girmeye hazırlanıyor. Fragmanıyla merak uyandıran filmde Cem Yılmaz birbiriyle zıt 2 farklı karakterde kamera karşısına geçerken, filmde zengin bir işadamına karşı insanlığın kurtarılması için mücadele veriliyor. 13 Kasım'da vizyona girecek olan “Ali Baba ve 7 Cüceler” filminin bugün Kanyon AVM'deki Cinemaximum'da basın gösterimi yapıldı. Filmin ardından açıklama yapılacak olan salona elinde kahvesiyle gelen Cem Yılmaz basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Cem Yılmaz kırdı geçirdi

“FİLMİ 8 HAFTADA ÇEKTİK”

Filmin çekimlerinin 8 hafta sürdüğünü kaydeden Cem Yılmaz, “Ocak ayında başladık çalışmaya bu film için. Hikaye gereği Sofya'da filmci arkadaşlarla buluştuk. Çok başarılı bizimle aynı şeyleri hisseden çalışkan insanlara rastladık. Bizim gibi çalışan, düşünen ekiple 8 haftada bütün filmin çekimlerini tamamlayıp İstanbul'a döndük” dedi.

Var olan komedi anlayışlarını devam ettirmek istediklerini belirten Cem Yılmaz, “Bir komedi anlayışımız var. Onu devam ettirmeyi hedefledik. Hedeflediğim kadar oldu film. Beklentiyle komedik olarak mücadele veriyoruz. İnsan izlemek istediği filmleri çekmemeye çalışıyor. Açıkçası ben bu filmin izleyicisi olurum, gülerim, eğlenirim. Cast sırasında da bu duyguyu paylaşan arkadaşlarla çalışıyorum. İyi oyuncular bir araya geliyoruz. Güzel oluyor. Bu tür filmlerde insanların eğlenmesinden başka muradımız yok. 'Vay gene Cem yapmış yapacağını' demesini filan beklemiyorum” diye konuştu.

Cem Yılmaz kırdı geçirdi

Çetin Altay ise, “Çok keyifli set ortamımız var. Ortak karar verilip set ortamında da genel yapıyı bozmayacaksa daha keyifli hale getirecekse hepimiz katkı yaptık” dedi.

Rus oyuncu Irina Ivkina ise teklif alırsa başka projelerde de yer alabileceğini belirterek, “Böyle bir ekiple yetenekli oyuncularla çalışmak benim için çok iyi oldu. Rusya'da böyle yetenekli oyuncular olduğunu bilmiyorlar. Benim için başlangıç oldu. Teklif gelirse devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin filmde kullanılan argo ifadelerin ağır olup olmadığı yönündeki sorusu üzerine Cem Yılmaz'ın, 'Film bu, sen evde istersen kendin montajla. Bu bir tür. Böyle insanlar var. Bir deneyin, evde deneyin' şeklinde verdiği yanıt gazetecileri güldürdü.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.