Söylemezsem Olmaz - Hakan Altun canlı yayında Lerzan Mutlu'ya evlenme teklif etti

Hakan Altun uzun süredir dost olduğu Lerzan Mutlu’ya canlı yayında “Benimle Evlenir Misin” şarkısıyla göndermede bulundu.

Beyaz TV'de yayınlanan, moderatörlüğünü Lerzan Mutlu'nun yaptığı Söylemezsem Olmaz programının bugünkü konuğu ünlü şarkıcı Hakan Altun'du.

Dizilerden söz açılması üzerine Lerzan Mutlu Hakan Altun'un iyi rol yaptığını söyleyerek bir anılarını anlattı.

“Bir gün Hakan'ın evinde toplandık arkadaşımız Turan'a oyun oynayalım dedim. Hakan da İzmit'ten dönüyordu. Ev bayağı kalabalıktı, birisi birine yazıyormuş da biz onları yakalamışız gibi yaptık. Hakan'ın en kızdığı şeydir. Başladık oynamaya Hakan mükemmel rol yapıyor, o kadar ciddiydi ki bildiğim halde ben bile inandım. Sonra aşağı indik Hakan beni dövüyor gibi ellerini birbirine vurdu. Onlar ciddi zannederken biz gülmekten kopuyorduk' Diyerek stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Bu olayın üstüne Hakan Altun uzun süredir dost olduğu Lerzan Mutlu'ya canlı yayında “Benimle Evlenir Misin” şarkısıyla göndermede bulundu. “Sen şarkısız da etsen ben kabul ederdim” diyen Lerzan Mutlu Hakan Altun'un espriyle karışık yaptığı evlenme teklifini kabul etti.

'Hayranlarımdan biriyle evlenebilirim'

Lerzan Mutlu “Hayranlarından biriyle evlenir misin?” diye sorunca ünlü sanatçıya, Hakan Altun ise bu soruyu “Evet” diye yanıtladı.

Bu cevap karşısında Lerzan Mutlu “Evlenirim diyorsun da annenle baban karşı çıkmasın, hiç karıştıkları oldu mu?” diye ikinci bir soru sorarak Hakan Altun'un samimi itiraflarda bulunmasına neden oldu.

Her sabah uyanır uyanmaz annesini ve babasını aradığını söyleyen Hakan Altun bu soruyu şöyle yanıtladı:

“Ailemin hiç kız arkadaşı seçimime karıştığı olmadı, ne yaşamak istediysem yaşadım. Allaha şükürler olsun öyle bir aileye sahibim ki hiçbir zaman bana karşı çıkmadılar, çünkü onlar benim mutlu olmamı istiyorlar. An geliyor bazı şeyler söylüyorlar tabi ki. Bu kız olmayabilir, bizim ailemize göre değil dedikleri oldu ama hiç vaz geçmedim onları ikna ettim her zaman. Hep sevgimin arkasında durdum eğer ben sevdalanmışsam aileme empoze ederim bunu ve onları da ikna ederim.”