Sinem Kobal hamile!

Kenan İmirzalıoğlu ile yaşadığı aşkla da gündem olan Sinem Kobal şaşırttı! Kobal, yarın atv'de başlayacak 'Analar ve Anneler' dizisinde hamile bir kadını canlandırıyor

Sinem Kobal hamile!
Birbirinden başarılı yapımlara imza atan atv, ekranların yeni fenomeni olacak bir dizinin daha startını verdi. Senaristliğini Berkun Oya'nın, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in yaptığı ve başrollerinde Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal ve Hazar Ergüçlü'nün rol aldığı 'Analar ve Anneler', yarın akşam ilk bölümüyle atv ekranında seyirciyle buluşacak.

SOSYAL MEDYADA OLAY!
Şimdiden merak uyandıran diziden yansıyan ilk görüntülere ise Kobal damga vurdu. Hem yeni vizyona giren 'Yaktın Beni' filmi hem de Kenan İmirzalıoğlu beraberliğiyle gündem olan güzel oyuncunun hamile görüntüsü, sosyal medyada olay yarattı. Herkes Sinem Kobal'ın gerçekten hamile olduğunu sanırken güzel oyuncunun dizide hamile genç bir kadını canlandıracağı ortaya çıktı.

1970'li yılların başında geçen dizi; küçük bir köyde yaşayan Kader (Hazar Ergüçlü) ve İstanbul'da üniversitede okuyan evli bir genç kadın olan Zeliha'nın (Sinem Kobal) çarpıcı bir şekilde birleşen hayatlarını konu alıyor.


Sinem Kobal hamile!