Fulden Uras'a tepki yağıyor

8 yaşındaki Epidermolizis Bülloza (Kelebek) hastası olan küçük Resul’ü twitter hesabında gündeme getiren ünlü şarkıcı Fulden Uras'a tepki yağdı.

Sosyal olaylarda duyarlılığı ile tanınan şarkıcı Fulden Uras 8 yaşındaki Epidermolizis Bülloza (Kelebek) hastası olan küçük Resul'ü twitter hesabında gündeme getirmişti. Ünlü şarkıcı Twitter hesabında Resul'ün fotograflarını ve videosunu yayınlayarak yardım istemişti. Uras, “Bir kaç gün kendime gelemem ama bu evladı yalnız bırakamazdım hepinizden destek bekliyoruz küçücük acıları çok büyük” demişti.

Ünlü şarkıcı Fulden Uras minik Resul'un tedavisi için bir hastanenin sponsor olduğunu ve tüm tedavi sürecini takip edeceklerini gerekirse kök hücreye kadar her şeyin uygulanacağını bildirdi.

Ertesi pansumanları yapılan küçük Resul, Pazartesi günü hastaneye yattı ve tedavi süreci başladı. Bu haberin Söylemezsem Olmaz programında yayınlanmasının hemen ardından Söylemezsem Olmaz ekibine minik Resul'un yakalandığı hastalık olan ve halk arasında Kelebek Hastalığı olarak bilinen hastalık için kurulmuş olan Kelebek Çocukları Derneği Başkanı Adem Akyüz ulaştı.

Adem Akyüz canlı yayında Fulden Uras'ın bunu reklam amaçlı kullandığını ve bu hastalığın tüm masraflarının Kelebek Çocukları Derneği ve devlet tarafından karşılandığını söyledi. Söz hakkı doğan Fulden Uras iddiaları canlı yayında yalanladı.