Adriana Lima'dan Ankara saldırısı paylaşımı

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Ankara'da meydana gelen hain saldırıya tepkisiz kalmayarak sosyal medya hesabından üzüntüsü paylaştı.

Adriana Lima'dan Ankara saldırısı paylaşımı
Lima İnstagram sayfasından üzüntüsünü, siyah zemine ' Ankara' yazılmış fotoğraf ve 'Barış çağrısı için bir araya gelen insanların şiddetle sona eren eylemi nedeniyle gerçek anlamda harap olmuş durumdayım. Düşüncelerim ve dualarım saldırı kurbanları, aileleri ve Türk halkıyla.' sözleriyle dile getirdi.

Instagram hesabında 5.5 milyon takipçisi olan Adriana Lima, plajda güneşlenirken, kırmızı bikisini ile bir özçekim yaptı. Lima'nın özçekimi özellikle Türk takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Dakikalar içinde yüz binleri bulan beğeni sayısı her geçen saniye artmaya devam etti. Dünyanın her yerinden, özellikle Türk takipçileri tarafından beğeni ve yorum alan paylaşımdaki ayrıntı, Adriana Lima'nın taktığı kolyenin ay ve yıldızdan oluşması.

Neredeyse tamamı Türklerden olmak üzere 3 binin üzerinde yorum da 1 saat içerisinde gerçekleşti.

Adriana Lima'dan Ankara saldırısı paylaşımı

Daha öncede ''Türkiye benim 2. evim'' diyen dünyaca ünlü mankenin evinde kangal cinsi köpek beslediği sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile ortaya çıkmıştı.