Öğrencilere 'mal' diyen İrem Derici'ye büyük tepki

O Ses Türkiye yarışmasında yıldızı parlayan İrem Derici, twitter'dan yaptığı açıklamalarla büyük tepki topladı.

İrem Derici, kendisine 'En İyi Çıkış Yapan Ödülü” veren öğrencilere hakaret etti.

Derici “2.5 sene oldu, hâlâ bana En İyi Çıkış Ödülü vermeye cürret eden mal üniversite klüpleri... Hayır, siz üniversitelisiniz ya, ben ona yanıyorum. 'Törene gelirsen ödül var' ezikliğinizi bilmeyen yok ama mastürbasyonunuza beni karıştırmayın” tweet'i attı.

Ünlü şarkıcı Derici'nin bu tweeti sosyal medyada büyük tepki çekti.

Öğrencilere hakaret eden İrem Derici gelen tepkiler üzerine bir açıklama yaptı:

Sabahtan beri attığım tweet'le alakalı yazdıklarınızı okuyorum. Aslında herkes neyin ne olduğunun çok iyi farkında çünkü çark yıllardır böyle dönüyor. 'Falanca gün ödül törenimiz var, açık ara farkla sizi en iyi filanca ödülüne layık gördük.' O gün işin varsa ve orada değilsen, ödül o gün orada olabilen Ayşe'ye Ahmet'e gidiyor. Ya da 'Şu gün ödül törenimiz var, gelecekseniz size ödül vereceğiz' tarzı çağrılardan çok sıkıldım.

Üslubumu sert bulabilirsiniz; lakin benim Üslubumu 27 senedir aynı, pamuk prenses gibi takılmadığım için kusuruma bakmayın. Ve evet, yaklaşık 3 senedir piyasada olan birine sadece orada bulunsun diye en iyi çıkış ödülünü vermeye kalkarsanız bu sene çıkış yapan gençlerin de hakkını yemiş olursunuz.

Katakullilerle dönen hiçbir ödül törenine ömrümün sonuna kadar katılmayacağım. Ali Cengiz oyunları sağolsun çocukluk hastalıklarımdan erken kurtuldum. Bu kadar kısa sürede benim gibi mendeburun şarkılarını baştacı yapan halktan alacağım ödüldür benim için önemli olan... Ve bu ödülü onlara sunduğum her şarkımla aldım.

Bundan böyle de halkımızın bana ve şarkılarıma sevgisi hep benim için en büyük ödül olacak.
Sevgi ve Saygılarımla…

İŞTE O TWEET

Öğrencilere 'mal' diyen İrem Derici'ye büyük tepki

.