Çağla Şikel ile Emre Altuğ boşandı

Söylemezsem Olmaz programında, ünlü çift Çağla Şikel ile Emre Altuğ'un boşanma kararı aldığı iddia edildi.

Çağla Şikel ile Emre Altuğ boşandı
Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Canlı yayında öne sürülen iddialara göre bir süredir ayrılacakları iddia edilen Çağla Şikel – Emre Altuğ çifti boşanma kararı aldı…

Ünlü çiftin yılbaşını bile ayrı geçirdikleri iddia edilirken, Emre Altuğ'un ev aradığı öne sürüldü. Ve bu iddianın ardından çiftten yazılı açıklama geldi.

Ünlü çift yaptıkları açıklamada 'Üzülerek belirtiyoruz ki, 7 yıllık süren evliliğimizin yol ayrımına girdik. Biz, büyük bir aşkla ve tarifi mümkün olmayan bir sevgiyle evliliğimizi devam ettirdik ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılmaya karar verdik' ifadesi yer aldı.

'AYRILIĞIMIZDA ÜÇÜNCÜ KİŞİNİN İLGİ VE ALAKASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR'

'Bundan sonraki hayatımızda da her zaman birbirimizin yanında olarak görüşmeye devam edeceğiz' diyen çift açıklamalarında şunları kaydetti:

'Beraber geçirdiğimiz değerli yıllar için birbirimize minnettarız. Bu ayrılığımızda herhangi bir üçüncü kişinin ilgi ve alakası söz konusu değildir. İki evladımızın psikolojik gelişimlerini olumsuz etkileyecek haberlerin yapılmamasını ve reyting uğruna çocuklarımıza zarar verecek cinsten haberlerden kaçınılmasını bilhassa siz değerli basın mensuplarından ehemmiyetle rica ediyoruz.'

Avukatları Esennur Ezgi tarafından, çocklarının zarar görmemesi için davayla ilgili yayın yasağı alındığını da açıklamalarında bildiren Şikel ve Altuğ, 'Basın açıklamamız dışında mesnetsiz ve çirkin iddiaların ortaya atılması halinde, buna ilişkin yasal haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz. Konuyla alakalı yaptığımız açıklamaların yeterli olduğunu düşünüyor, yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Her ikimiz ve çocuklarımız için hassas olan bu süreçte, siz değerli basın mensuplarının göstereceği duyarlılığa şimdiden teşekkür ederiz' dedi.