Özge Ulusoy isyan etti

Ünlü manken Özge Ulusoy, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların altına yazılan reklam içerikli yorumlara isyan etti.

Tanınmış kişilerin sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar takipçilerinden büyük ilgi görüyor. Bu ilgiyi fırsata çevirmeye çalışanlar ticaret erbapları da var! Bu fotoğrafların altına kendi sattıkları ürünlerin reklamlarını yapanlar internet sitelerine takipçi çekmeye çalışıyor.

Ve fakat bu durum ünlüler dünyasında çok da hoş karşılanmıyor. En son Demet Akalın bu reklam furyasından kurtulmak için salıyı reklam günü ilan etmişti. Bu düzenleme de haftanın geri kalan günlerini kurtarmaya yetmemişti.

ÖZGE ULUSOY’U ÇILDIRTAN TAPİR

Son reklamzede Özge Ulusoy oldu! Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da 460 bine yakın takipçisi olan Özge Ulusoy, paylaştığı fotoğrafların altına yazılan reklam içerikli yorumlara isyan etti. Ünlü model, önceki gün ise fotoğrafının altına yazılan bir cümleyle şoke oldu!

Ulusoy’un bir takipçisi, elinde 'satılık tapir' olduğunu yazdı. Özge Ulusoy da şaşkınlığını şöyle dile getirdi: "Instagram hesabımın altına satılık tapir ilanı verilmiş; yanlış duymadınız. Hani Güney Amerika 'da yaşayan tapir. Yok artık ya!"