Mehmet Ali Erbil'den Yolanthe Cabau açıklaması

Mehmet Ali Erbil, Yolanthe Cabau hakkında "Hürrem’den daha güzel Türkçe konuşuyor" dedi.

Mehmet Ali Erbil'den Yolanthe Cabau açıklaması
Mehmet Ali Erbil ve Yolanthe Cabau'nun rol aldığı'Polis Akademisi Alaturka' filminin galası önceki akşam ÖzdilekPark'ta yapıldı.

Başroldeki Mehmet Ali Erbil ve Yolanthe Cabau'ya, Peker Açıkalın, Saba Tümer, Sümer Tilmaç ve Fulden Akyürek gibi isimlerin eşlik ettiği'Polis Akademisi Alaturka'nın galası önceki akşam Özdilek Park'ta yapıldı. Filmde Beton Haşmet karakterini canlandıran Mehmet Ali Erbil, duygularını gazetecilerle paylaşırken “Değişik bir komedi oldu. Küfür yok, seks yok, aile filmi” şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, galada eşi Yolanthe Cabau'yu yalnız bırakmadı. Galatasaray TV mikrofonlarına konuşan Sneijder, “İlk filmi ve çok mutluyum. Güzel bir film yaptıklarından eminim” dedi. Sneijder Türkiye'de mutsuz oldukları yönündeki haberleri de yalanladı.

TÜRKÇE RÖPORTAJ
Türkiye'deki ilk sinema deneyimini yaşayan Yolanthe Cabau, gazetecilere Türkçe röportaj verdi. Soruları Türkçe yanıtlayan Cabau, “Her şey çok güzeldi. Herkes çok tatlı, çok beğendim” dedi. Mehmet Ali Erbil röportaj sırasında “Gördüğünüz gibi Hürrem'den daha güzel Türkçe konuşuyor” diyerek Meryem Uzerli'ye gönderme yapmayı ihmal etmedi.