Çağla Şikel'den boşanma açıklaması

Eşi Emre Altuğ'dan boşanan Çağla Şikel, sessizliğini bozdu.

Çağla Şikel'den boşanma açıklaması
Magazin dünyasının konuştuğu boşanmayla ilgili konunun taraflarından olan Çağla Şikel, sessizliğini bozdu.

Emre Altuğ ile tek celsede boşanan Çağla Şikel, sunuculuğunu yaptığı Her Şey Dahil programında konuştu.

'GEREKİRSE DANS ETMEK ZORUNDAYIM'
Boşanmasına rağmen eğlendiği yönündeki eleştirilere cevap veren Çağla Şikel, 'Bu benim işim. Ben gelen konuklarla ilgilenmek zorundayım. Onlarla gerekirse dans etmek zorundayım. İnsanın hayatında başına ne gelirse gelsin ekmek parasını kazanmaya devam etmek ve işini en iyi şekilde yapmak zorundadır. Bu anlamda elinde her klavyesi olanı biraz daha duyarlı olmaya devam ediyorum.' dedi.

'DALGA GEÇTİĞİNİZ GÖĞÜSLERİMLE İKİ ÇOCUK EMZİRDİM'
Canlı yayında başına gelen talihsiz olaya değinen güzel sunucu, 'Aylar anca göğsün açılmıştı. Bunun üzerine sustum pek bir şey söylemedim. Hem benim hem de ailem için çok talihsiz bir olaydı. Çağla göğsünü bilerek açtı dediler. Onlarla hesaplarımız devam ediyor. Ben o dalga geçtiğiniz göğüslerimle iki çocuk emzirdim. Bununla da gurur duyuyorum.' şeklinde konuştu.

'ONUNLA GÖZ GÖZE HESAPLAŞACAĞIM'
Magazin sayfalarında çıkan ayakkabı haberleriyla ilgili konuşan Çağla Şikel, 'Çocuğuma bin 500 liralık ayakkabı almam. Devir ekonomi devri. Harcamalarıma artık dikkat etmem gerekiyor. Onların geleceğine yatırım yapmam gerekiyor dedim. Çağla Şikel bin 500 liralık ayakkabı da alamıyormuş, gelin aramızda para toplayalım da çocuğuna ayakkabı alalım diye dalga geçtiler. Ağza alınmayacak küfürler, hakaretler sosyal medyada gezdi. Hiç ağzımı açmadım hepsine eyvallah çektim ama çocuklarımla ilgili bir şey söylendiğinde benim için dünya durur. Dolayısıyla o yazan kişi kendini çok iyi biliyor. Onunla mahkemede göz göze hesaplaşacağım. Onun hesabını soracağım.' ifadelerini kullandı.

'EMRE BEN ÖLENE KADAR ÇOCUKLARIMIN BABASIDIR'
Çağla Şikel şu şekilde devam etti: Biz çok büyük bir aşkla sevgili Emre Altuğ ile güzel bir yuva kurduk. İki tane dünya güzeli yavru sahibi olduk. Biz boşanma kararını dün alıp bugün boşanmadık. Çok zor alınmış bir karardı. Hala kendisine sevgim saygım sonsuzdur. Çıkabilecek dedikodulara karşıda yayın yasağı aldırdık. Bu kararı hiçe sayarak asılsız senaryolar üretilmeye devam ediyor. Emre Altuğ ben ölene kadar çocuklarımın babasıdır. Ben de iki çocuk annesiyim, hepinizden biraz özveri ve saygı rica ediyorum.