Shakira ve eşinden anlamlı çağrı

İkinci bebeklerini kucaklarına almaya hazırlananan Shakira ve Gerard Pique ‘Bize hediye göndermek yerine UNICEF’e bağışta bulunun’ çağrısıyla takdir topladı.

Dünyaca ünlü Kolombiyalı popstar Shakira ve Barcelona’nı yıldız futbolcularından 27 yaşındaki Gerard Pique birkaç hafta içinde ikinci bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor.

İlk çocukları Milan’ı 2013’te kucaklarına alan çift, diğer ünlü çiftlere pek benzemiyor.

‘Bize hediye göndermek yerine UNICEF’e bağışta bulunun’ çağrısında bulunan çift, bu sayede yoksul anne ve çocuklara yardımda bulunmayı amaçlıyor.

Çift,'Dünya Baby Shower’ adını verdikleri bu kampanyayla yardıma muhtaç ailelere hastalıklardan korunmaları amacıyla tıbbi malzeme ve diğer ihtiyaçları temin edebilecekleri bir trend başlatmayı hedefliyor.

Shakira ve Pique, doğuma hazırlanan anne ve babalara şu çağrıyı yapıyor:'Bebek partisi için size gelecek hediyeler yerine çevrenizden yardıma muhtaç bebekler için bağışta bulunmasını isteyebilirsiniz. Sosyal medyanın gücü sayesinde ufacık bir adımımız pek çok bebeğin hayatını kurtarabilir.’

UNICEF’in iyi niyet elçisi 37 yaşındaki Shakira, Milan’a hamileyken de benzer bir fotoğraf çektirmiş ve yardım çağrısında bulunmuştu.

İkinci bebeğine hamile olan ünlü yıldız, 11. albümünü de bu sene içinde yayınlamayı planlıyor.