Arda Turan'dan Sinem Kobal bombaları

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Hülya Avşar Show'un bu haftaki konuğu milli futbolcu Arda Turan'dı.

Arda Turan'dan Sinem Kobal bombaları
Arda Turan, eski nişanlısı Sinem Kobal ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Eski nişanlısı Sinem Kobal'la biten ilişkisi hakkında konuşan Arda Turan "Sinem'le ilişkimizin bitmesi hayırlı oldu." dedi.

Arda Turan şunları söyledi;

BİTMESİ BİZİM İÇİN HAYIRLI OLDU
Sinem'le nişanlandık, biz ne zaman evleneceğimizin planlarını yapıyorduk ama bitmesi bizim için daha hayırlı oldu. Bitmesi gerekiyordu bitti. Önemli olan bitmiş olmasıydı. İlişkim esnasında benim de, onun da hataları oldu. Büyük kısmını ben kabul ediyorum. Belki bittikten sonrası hayatta toparlanılabilir ve düzeltilebilir bir durum olabilirdi. Ama bittikten sonraki bayan hatasını ben kaldırmam. O da bilirdi. O yüzden onu tercihi ettiği için onu yaşadı.

BAŞKA BİR ERKEKLE GÖRÜŞTÜ AN HERŞEY BİTTİ

Sinem başka bir erkekle görüştüğü an benim için her şey bitmiştir. Ben yapı olarak bazı şeyleri kabul edebilecek bir adam değildim. Sinem'i bir başkasıyla görünce canımın yandığını dile getirmek beni rahatsız etmiyor. Sinem'e karşı herhangi bir duygum kalmadı.

Hülya Avşar'ın"Sinem'in yerinde olsam senin hayatına biri girene kadar hayatıma kimseyi sokmazdım." sözleri üzerine ise Arda Turan "Ben de öyle yapardım" yanıtı verdi.

BEYAZ GAZETE