İbo'dan Kayahan'a: Beterin beteri var

İbrahim Tatlıses, kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Kayahan'a moral verdi. İbrahim Tatlıses Kayahan'a seslenerek "Usta biz neleri yenmedik ki bunlar bizlere Allah'tan hediye onun için bu hediyelerin kıymetini bilmemiz gerek" dedi.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bir süredir kanser tedavisi gören Kayahan'a moral verdi. Kendi rahatsızlığından da örnek vererek Kayahan'a seslenen Ünlü sanatçı 'Usta biz neleri yenmedik ki bunlar bizlere Allah'tan hediye onun için bu hediyelerin kıymetini bilmemiz gerek' dedi.

Twitter'daki sayfasına ünlü sanatçı hakkında iyi dileklerini yazan İbrahim Tatlıses 'usta beterin beteri var, ya hiç konuşamasaydık ya da hiç yürüyemeseydik düşünsene buna da hamdolsun bu da gelir bu da geçer üzüntüye mahal vermeyelim' ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses şunları yazdı;

HAYIRLI CUMALAR, BU MUBAREK GÜN YÜZÜ HÜRMETİNE ALLAH'ım KAYAHAN USTA'ya SAĞLIK SIHHAT NASİP ETSİN İNŞALLAH. USTA BİZ NELERİ YENMEDİKKİ BUNLAR BİZLERE ALLAH'tan HEDİYE ONUN İÇİN BU HEDİYELERİN KIYMETİNİ BİLMEMİZ GEREK, Çünkü USTA beterin beteride VAR ya hiç konuşamasaydık yada hiç yürüyemeseydik DÜŞÜNSENE? Bunada HAMDOLSUN buda gelir buda geçer üzüntüye mahal vermeyelim sen USTA'sın DAHA İYİSİNİ BİLİRSİN BE usta...!!!