İzmirli krizi

Caner Erkin'in eşi Asena, önceki gece yalnız başına eğlence turundaydı. Mekanda adının skandala karıştığı Berkay'ın 'İzmirli' şarkısı çalınca sinirlenen Asena, "Kesin şu adamın sesini" diyerek DJ kabinine baskın yaptı

İzmirli krizi
Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, bir süre ara verdiği gece hayatına hızlı bir giriş yaptı. Eşi Caner Erkin'in Antalya'da kampta olmasını fırsat bilen Asena Erkin, soluğu ilk Nişantaşı Sess'de aldı. Daha sonra arkadaşları ile birlikte buradan çıkan Erkin, Beyoğlu'ndaki Çilek isimli mekana gitti. Burada kalabalık arkadaş grubu ile eğlenen Asena Erkin, bir ara DJ kabinine geçerek şarkılar çaldı. İlginç saç tarzı ile mekana gelen müşterilerin dikkatini çeken Asena, gecenin ilerleyen saatlerinde ise hiç beklenmedik bir hareket yaptı.

ŞARKIYI YARI DA KESTİRDİ

Aykırı modacı, mekanda iki sene önce adının büyük bir skandala karıştığı şarkıcı Berkay'a ait "İzmirli" şarkısı çalınca çılgına döndü. Hızlıca kabine yönelen Asena, DJ'ye "Kes şu adamın sesini" diyerek şarkıyı yarıda kestirdi. Mekanın DJ'yi bu çıkış karşısında büyük bir şok yaşarken, şarkıyı yarıda kesip başka bir parça çaldı. Bir süre sonra keyfi yerine gelen Asena, oynamaya devam etti.

CANER DAVACI

Ortaköy'de bir kafede nargile içerken bayılan Caner Erkin'in güvenlik kamerasındaki görüntüleri internete sızmıştı. Caner, bu görüntüleri kendi rızası dışında bir internet sitesine verdiğini iddia ettiği işletme sahibini 'özel hayatın gizliliğinin ihlali' nedeniyle savcılığa şikayet etti.