Pınar Altuğ'a çok ağır sözler

Bodrum Türk Filmleri Haftası'nın kapanışına Pınar Altuğ tartışması damgasını vurdu.

Bodrum Türk Filmleri Haftası'nın kapanışına Pınar Altuğ tartışması damgasını vurdu.

Kültür Bakanlığı'nın desteğiyle MGD, Cinemarine Sinemaları ve Bodrum Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte yapımcı Türker İnanoğlu'na 100. Yıl Onur Ödülü verildi.

Güneş'in haberine göre Mandra Filozofu filmi gösterilen Birol Güven'e bir seyirci "Çocuklar Duymasın adlı diziniz Türkiye'de örnek teşkil etti" dedi.

Diğer bir seyirci ise "Pınar Altuğ gibi hayatı skandallarla dolu, kocasını aldatmış, 2 koca değiştirmiş birinin rol aldığı proje örnek teşkil edemez" diyerek tepki gösterdi.

Pınar Altuğ'u geçmişte bu yüzden dizinin kadrosundan çıkarıp yerine Zeynep Tokuş'u alan ardından da tekrar barışan Birol Güven ise "Kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Pınar'ın yaptığı iş ilgilendirir" dedi.

Öte yandan 4 sezon boyunca ''Çocuklar Duymasın'' dizisiyle evlere konuk olan Pınar Altuğ, yaz ayında dizinin final yapmasıyla oyunculuk macerasına ara vermeye karar verdiği açıklamıştı.

Bir dönem yemek programı sunarak farklı lezzetleri izleyiciyle buluşturan Altuğ, yine aynı tarza yakın bir yapımla sevenlerinin karşısına çıkmak istiyor.

Güzel oyuncu kariyerine sunucu olarak devam edecek.