Nihat Doğan canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Ünlü türkücü Nihat Doğan, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

SHOW TV'de Çağla Şikel ile Alişan'ın sunduğu Her Şey Dahil porgramına konuk olan ünlü türkücü Nihat Doğan, canlı yayında gözyaşlarını boğuldu.

Üç ay içinde evlenebileceğini açıklayan Nihat Doğan kız çocuk istediğini söyledi. Yeğenlerinden bahseden Doğan, 'Annesi-babası yanında ama benim kucağımdan inmiyorlar. Ben Survivor'dan döndüğümde zayıflamışlar. Yemin billah ediyorum 'Amcamız yemek yiyemiyor orada' deyip onlar da yememişler' açıklamasında bulununca gözyaşlarını tutamadı.

Doğan, 'Bana dünyanın şanını, şöhretini verseler iki yeğenimin sevgisine değişmem' dedi.

'ÇOCUKLUĞUMU YAŞAYAMADIM'

11 yaşında babasını kaybettiğini söyleyen Doğan, 'Babam ölünce büyüklerimiz 'Muş'a dönün' demişlerdi. Ama ben çocuk aklıyla 'Anneme dönmek istemiyorum, ben size bakarım' demiştim. O zamanlar hem okula gidiyordum hem de bazen boyacılık yapıyordum, bazen su satıyordum. Bazı arkadaşlarım hırsızlık yapardı, beni de çağırırlardı. O an babamın lafı aklıma gelirdi; 'Annenize kardeşlerinize haram lokma yedirmeyin' derdi' şeklinde konuştu. Ünlü türkücü babasını anlatınca da Doğan gözyaşlarını akıtmaya devam etti.

'Annemin dizinde değil, sokaklarda büyüdüm. Çocukluk nedir bilmedim, yaşamadım' diyen Doğan'ın açıklamaları Çağla Şikel ile stüdyoda bulunan seyircileri de ağlattı.

Doğan, 'İnanılmaz iftiralarla karşılaştım, ülkeyi terk etmeyi düşündüm' açıklamasında da bulundu. BEYAZ GAZETE