Kayahan sahnelere dönüyor

Albümün prodüktörlerinden Murat Yıldırım, Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve ‘Kayahan’a Saygı’ albümüyle ilgili merak edilenleri canlı yayında anlattı.

'Kayahan'a Saygı' albümünde Volkan Konak’ın da olacağı planlanmış, ancak yaşanan son gelişmelerle birlikte ünlü sanatçının albümde yer almayacağı ortaya çıkmıştı. Albümün prodüktörlerinden Murat Yıldırım, Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve'Kayahan’a Saygı’ albümüyle ilgili merak edilenleri canlı yayında anlattı…

"KAYAHAN SAHNELERE DÖNMEYE HAZIRLANIYOR"

Albümü bayrama yetiştirmeye çalışıyoruz…Kayahan çok çok iyi durumda. İnanılmaz şarkılar söylüyor.O
turuyoruz, sohbet ediyoruz…İskender Paydaş onun için “10 yıl önceki Kayahan” diyor…Kayahan sahnelere dönmeye hazırlanıyor. Eğer hazır olursa, 3,5 ay sonra yeniden sahneye çıkmayı plânlıyor.

"NİLÜFER İLE KAYAHAN HİÇBİR ZAMAN KÜS OLMADILAR"


Nilüfler’le Kayahan hiçbir zaman küs olmadılar. Hastalık süresi boyunca Kayahan’ı her gün birçok kişi arıyor; Nilüfer de arıyor, Ajda Hanım da arıyor.

"VOLKAN KONAK ALBÜMDEN ÇEKİLDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Biliyorsunuz ki Kayahan gibi bir ustanın şarkılarını okumak çok zor…Usta, albümde okunacak şarkıları ve isimleri kendisi seçti... Volkan Bey’e de bir şarkı önerdi…Biz de Volkan Konak’a ulaştık ve teyitleşip anlaştık. Daha sonra ise bir mail geldi ve Volkan Konak “Ben bu albümden çekiliyorum.” dedi. Çünkü planladığımız şarkıya sesi gitmedi…