Ceyda Ateş - Buğra Toplusoy aşkında şok gelişme

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş ve sevgilisi Buğra Toplusoy hakkında şok edici iddialar...

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş'in, sevgilisi Buğra Toplusoy tarafından ihanete uğradığı iddia edilmişti…

Ceyda Ateş Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katılarak ihanet iddialarını reddetti ve “Buğra ile çok mutluyuz.” dedi…Ceyda Ateş'in hemen ardından ise Buğra Toplusoy'un Fransız sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafları medyaya servis eden Müge Güzel programa telefonla katıldı…Ceyda Ateş ile Buğra Toplusoy'un 14 Şubat 2014 tarihinden beri görüşmediklerini iddia eden Güzel, Toplusoy – Ateş çifti hakkında şok edici iddialar ortaya attı…

Ceyda Ateş'in açıklamaları şöyle;

'ALDATILMAM SÖZ KONUSU DEĞİL'


Aldatılmak gibi bir şey söz konusu değil. Buğra ile bu konular üzerinde çok fazla durmuyoruz.İlişkimizde her şey iyi gidiyor, ama insanlar sürekli bizle uğraşıyor…
Ortaya çıkan fotoğraflar eski fotoğraflar.

'BUĞRA İLE HER DAKİKA KONUŞUYORUZ'

Ben Türkiye'deyim, Buğra Amerika'da…Ama biz her dakika konuşuyoruz, o geliyor, ben gidiyorum.Buğra ile istediğimiz gibi bir hayat yaşıyoruz. Evliliğiyse hiç konuşmadık.
Şu an ikimizde evliliği düşünmüyoruz. İlerde olursa olur. Hakkımda çıkan haberlere gülüp geçiyorum...

Ceyda Ateş'in açıklamalarının ardından programa telefonla katılan Müge Güzel ise çok konuşulacak açıklamalar yaptı…Buğra Toplusoy'un Fransız sevgilisiyle çekildiği fotoğrafları medyaya servis eden Güzel, “Buğra Fransız sevgilisine Ceyda'dan nefret ettiğini söyledi.” dedi…

Müge Güzel'in açıklamaları şöyle;

'FOTOĞRAFLAR ESKİ DEĞİL YENİ'

Basında Buğra ile fotoğrafları çıkan Fransız kadın benim çok yakın arkadaşım. Adı: Diene. Basında yer alan fotoğraflar Ceyda Ateş'in söylediği gibi eski değil yeni fotoğraflar… Ceyda Ateş'in Instagram hesabına bakarsanız, Buğra ile aldıkları yavru köpeğin fotoğraflarını görürsünüz... Fransız arkadaşımın da o köpekle resimleri var.

'BUĞRA CEYDA'DAN BIKTIĞINI SÖYLEMİŞ'

Her erkek uzaktaki kız arkadaşına yakın olmak ister, ama olamıyorsa da aldatır. Ben Fransız arkadaşıma söyledim, “Bu adamla birlikte olma” dedim. Buğra ile Ceyda'nın ilişkisini anlattım… Kendisi bana Buğra ile mesajlaşmalarını yolladı. Buğra Diene'ye'Ceyda'dan bıktığını, Ceyda'nın çok üzerine geldiğini' söylemiş.

'DIENE BUĞRA'YI SEVİYOR'

Buğra ile Diene ilk olarak Instagram'da tanıştılar. Diene Buğra'yı seviyor. Fotoğrafları medyaya servis etme sebebim, Buğra'nın Diene'ye attığı mesajlar. Buğra “Ben Ceyda'dan nefret ediyorum, biz ayrıldık ama hakkımda çıkan haberler beni rahatsız ediyor.” demiş.

'BUĞRA'NIN AMERİKA'DAN ÇIKMASI YASAK'


Buğra Türkiye'ye gelemez. Green kart sebebiyle Amerika'dan çıkışı yasak.

Diene bir ay boyunca Buğra ile birlikte kaldı ve en sonunda şöyle dedi “Bu çocuk gündemde olmayı sevdiği için Ceyda ile ilişkisine devam ediyor.” Ceyda Amerika'ya gittiğini söylüyor. En son 14 Şubat'ta gitti Amerika'ya…Buğra'nın çıkışı zaten yasak; Buğra ile Ceyda görüşmüyor. Elimde kanıtlarım var.

Ceyda Ateş - Buğra Toplusoy aşkında şok gelişme
BUĞRA TOPLUSOY'UN FRANSIZ SEVGİLİSİ DİENE,
TOPLUSOY -ATEŞ ÇİFTİNİN KÖPEĞİYLE