Burcu Kıratlı, Ahmet Kural ile ilgili ilk ve son kez konuştu

Sosyetik güzel Naz Çekem'in parmağını kıran Ahmet Kural'ın eski nişanlısı Burcu Kıratlı, "Ahmet Kural asla bir kadına saldıracak biri değil" dedi.

Sosyetik güzel Naz Çekem'in parmağını kırmasıyla günlerdir magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın eski nişanlısı Burcu Kıratlı, konuyla ilgili ilk ve son kez konuştu.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'a katılan Burcu Kıratlı, o gece kendisinin de aynı mekanda olduğunu doğruladı.

'O gece oradaydım ama olaya şahit olmadım' diyen Kıratlı, 'Neden ve nasıl olduğuna dair hiç bir fikrim yok. Benimle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama benim dışımda benimle alakalı bir şey geliştiyse aralarında onu da bilemem tabiki' şeklinde konuştu.

Kıratlı, 'Ben de ailem de bu konuda adım geçtiği için çok rahatsızız' dedi.

'AHMET KURAL BİR KADINA SALDIRACAK BİRİ DEĞİL'

Kural ile üç sene ilişki yaşayan güzel oyuncu, 'Ahmet'i çok iyi tanıyorum. Değil bir insanın parmağını kırmak, o kalp bile kıramaz. Çok merhametli ve iyi bir insandır. Neden, nasıl böyle bir olay yaşandı bilmiyorum ama Ahmet öyle bir insan değil. Ahmet öfke kontrolü olmayan ya da bir kadına saldıracak biri değildir. Köpeğe, böceğe üzülen bir insandan bahsediyoruz' diye konuştu.

'Ahmet benimleyken fazla alkol kullanan biri değildi. Şimdi de fazla alkol kullandığını düşünmüyorum' açıklamasında da bulunan Burcu Kıratlı şunları söyledi:

'Ahmet ile karşılaştığımızda selamlaşmıyoruz. Ben uzun ve güzel bir ilişkinin ardından dost kalınabileceğine inanmıyorum.'

Kıratlı ilişkilerinin neden evliliğe gitmediğine ise cevap vermedi. Güzel oyuncu, 'Ahmet ile aramızda aşk olmasa nişanlanmazdık' dedi. BEYAZ GAZETE