Burcu Esmersoy'dan samimi açıklamalar

Burcu Esmersoy, Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve hakkında merak edilen soruları içtenlikle cevapladı.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve hakkında merak edilen soruları içtenlikle cevapladı.

İşte Esmersoy'un o açıklamaları:

"Evlilik söylentileri hakkında konuşmama kararı aldım. Geçen sefer çok konuştum, olmayınca da insanlar hayal kırıklığa uğradı. Bundan böyle insanlarda beklenti yaratmak istemiyorum.İlişkilerimin hepsi ciddi ilişkiler oluyor.

Her şey çok güzel gidiyor; ama aşkın bittiği noktada, evlilik için saygı ve sevginin devam etmesi gerekir ya; onları göremeyince evlenmemek gerektiğini düşünüyorum…

Hak etmediğim şeylere maruz kaldığım konuşuluyor; böyle bir şey söz konusu değil...Hakkımda çıkan'Aldatıldı!' haberleri de doğru değil. Birlikte olduğum kimseden öyle bir şey görmedim.

Olursa ayrıldıktan sonra bir birliktelik oluyor; insanlar da aldatıldık diye düşünüyorlar. Benim gizli saklım yok. Utanılacak hiçbir şeyim yok. Gizli saklı, yasak bir aşk da yaşamadığıma göre her şeyim ortada."

"ÖZGÜ İLE ARAMIZDA HİÇBİR SIKINTI YOK"


Burcu Esmersoy, sevgilisi Başar Savur'un geçmişte birliktelik yaşadığı Özgü Namal için “Özgü dünya tatlısı bir insan. Özgü Namal ile aynı ajanstayız. Görüşüyoruz. Onun Başar ile ilişkisi biteli 1.5 yıl olmuş; Neden böyle şeyleri düşüneyim ki? Özgü dünya tatlısı bir insan; ikimizin arasında hiçbir sıkıntı yok; olamaz da! dedi.

Ali Atıf Bir'in kendisi için söylediği “Türkiye Burcu Esmersoy'u abarttı ki abarttı...Yok böyle bir marka taşıma gücü bu kızcağızda!” sözlerini de cevaplayan ünlü sunucu “Ali Bey programına gitmediğim için bana kızmış olabilir. Bazen kızdığımız insanların canını yakmak istediğimiz olmuştur. Ali Bey haklıdır da. Sözlerini karalama olarak düşünmüyorum; bu tür şeyler olabilir" dedi.

"O SÖZÜM YANLIŞ ANLAŞILDI"


"Kadınlığın tadını çıkartıyorum." sözlerim yanlış anlaşıldı. Bu sözü söyleme sebebim; spor sipikerliği yaptığım dönemde erkeksi bir ortamda çalışıyordum ve erkeksi bir tavrım vardı.

Eski programlarımı izlediğimde kıyafetlerimden davranışlarıma kadar erkeksi olduğumu görüyorum.Söylediğim sözde ilişkilerimle alakalı bir yorum söz konusu değildi.

Ticarete atılıyorum. Yakın bir arkadaşımla tekstil şirketi kurdum. Spor yapan bayanlar beni anlayacaktır; spor kıyafeti bulmakta çok zorlanıyoruz. Biz bütün isteklere cevap verebilecek güzel taytlar ve spor sütyenleri yaptık, onları satacağız.

Hülya Avşar'a da yollayacağım. Onun çok beğeneceği bir ürünümüz var.