Şahan Gökbakar gece kulübünde kavga mı etti?

Söylemezsem Olmaz’ın iddiasına göre ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile iş adamı Akın Büyükoğlu, ünlü bir gece klübünde birbirine girdi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Söylemezsem Olmaz'ın iddiasına göre ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile iş adamı Akın Büyükoğlu, ünlü bir gece kulübünde birbirine girdi.

İddialara göre sözlü başlayan kavga yerini arbedeye bıraktı ve itişmelerin ardından araya giren güvenlik görevlileri kavgayı zor ayırdı…

Önceki gece 4 arkadaşıyla birlikte Reina'ya eğlenmeye giden Gökbakar, bir loca kiraladı. Şahan Gökbakar, kendisinden sonra mekana gelen iş adamı Akın Büyükoğlu ile bir anda sözlü olarak tartışmaya başladı.

Gökbakar, Büyükoğlu'nu sert bir şekilde itince ortalık karıştı. İkili birbirlerine vurmak için hamle yaptıkları anda, ikilinin yakın arkadaşları ve güvenlik görevlileri araya girerek kavgayı ayırdı. Gerginlik 20 dakika boyunca devam ederken Gökbakar, kadın arkadaşlarıyla birlikte tekne ile mekandan ayrıldı.